Tema: Alkooli ne fene Islame
Nga shoku_tanku
Ne Bektashijte e pime alkoolin....zoti na thote,pi por jo me shume se 5-6 dopio..
![]()
Tema: Alkooli ne fene Islame
Nga shoku_tanku
Ne Bektashijte e pime alkoolin....zoti na thote,pi por jo me shume se 5-6 dopio..
![]()
D'Oh!
Postuar më parë nga shalja1
nuk eshte se nuk din me hec po thash se vetem mermerin ua kemi lene juve te shehrit e krejt te tjerat i kemi mare vete se jemi ma trima e ma te dishem a po e shihni veq naimja me mihriun krejt shehrin pe kallin e ju po luani menq apo po shihni kush e ka hyqymetin besa edhe universitetin edhe ushtrin edhe policin edhe mafin edhe te gjitha i kemi ne e juve veq hapat ju kemi lene te gjith jane katunar po ka pak qytetar ne prizren gjakove gjilan pak ne prishtin ne kaqanik vushrri rahovec mitrovice pej dhe ne kosove dominojn fshataret esidomos pas lufte une u knaqa ne mitrovic kur po me vetin njerzit prej kahit je po ju tham prej ketuhit edhe ata po me rrejn qashtu
hahahahahahahaha.
NE te temen " Itali, perdhunohet prostituta shqiptare " Analisti i forumit shqiptar vet dora vet z. Iia Spiro jep nje shpjegim shume te qarte ne lidhje me temen ne menyre qe antaret e tjere te kuptojne se c'fare ka ndodhur, c'fare po ndodh dhe c'fare do te ndodhi? Per me tej ndiqni komentin:
Pfff.... Shkurt, sakte dhe bukur.Kjo mund te quhet "veshtiresi e profesionit". Neqoftese nje vajze e konsideron trupin e saj nje mall, dhe e nxjerr ne shitje, kuptohet se malli edhe mund te vidhet nga hajdutet, sic ka ndodhur me rastin ne fjale. Prostitutat duhet t'i konsiderojne keto raste. Vete prostitucioni konsiderohet "krim" ashtu si edhe vjedhja dhe perdhunimi konsiderohet "krim". Dy pale te perlyera kane perlyer njera tjetren.![]()
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 23-07-2009 më 21:28
Ne temen Ganezja martohet me nje qen kam qeshur shume me keto postime:
![]()
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Ti Xhamia nuk qenke i veshtir ne humor lOl
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 26-07-2009 më 14:36
Tek tema Ganezja martohe me nje qen anetari Anesti_55 shkruan:
Anetaritvsh e citon edhe thote:Te isha femer, do te preferoja me mire nje qen se shume nga antaret ketu, te cilet te bejne te te hike petlla.Une sinqerisht nuk i duroj dot ne monitor e jo me ti kem ne dyshek.Mos !!!!!! Jete te lumtur ciftit
dhe anetari apollyon pergjigjet:
![]()
![]()
![]()
Elegance is an attitude.
Para do ditesh verejta qe antari MUAHHH kishte vene ke firma nje lidhje nga YouTube.
Ia ka modifikuar firmen stafi dhe ka shkruar:
Nderkohe qe MUAHHH ia ka shtuar "firmes se tij te re" fjaline:Jo url e faqeve personale ne firme. Stafi
Hahahahaha - i madh je....Të ishte Jutub faqja ime personale smerresha me ju këtu.![]()
![]()
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt