Në temën e hapur te Aktualitet shoqërore me titullin "Feston ne lum, e ha krokodili" të cilën po ua sjellë për ta bërë më mirë lidhjen vjen një anëtar dhe i intereson një fjali të cilën ai e selekton me Bold si më poshtë vijon:
Hidhet në lumë për të festuar ditëlindjen, por përfundon në gojën e një krokodili. Ajo që duhet të ishte një ditë e lumtur, ka përfunduar tragjikisht për një 21-vjecar australian.
Aborigjeni Richard Perry u hodh ne ujrat e lumit Daly së bashku me nje mik, por u sulmua nga një krokodil, që e terhoqi pas vetes. Miqtë e tjerë që kanë parë skenën e tmerrshme nuk kanë mundur të bëjne dot asgjë. Djali kishte pirë së bashku me shokët dhe pas kësaj ka dashur të freskohet në ujë.
Lumi njihej si i banuar nga krokodilë më të gjatë se katër metra dhe gjendet në Nauiyu, një zonë 200 km në jug të Darwin. Shoku që ndodhej në lumë bashkë me viktimën arriti të shpëtonte. Kërkimet për trupin e të riut nisen menjëherë dhe pak orë më pas u gjetën mbetjet e tij, ndërsa krokodili u vra.
Dhe thotë:
Pastaj, lexojeni vetë se çfarë thotë anëtari medaur, sepse nga të qeshurat nuk mund ta komentoj:
![]()
![]()
![]()
Elegance is an attitude.
Ja si behen shkusirat ne forum... Tek tema "Emrat e grupeve te tifozeve shqiptare"...
Per nje te qerasur per ditlindje :
Kalon muhabeti te partneri im ideal :
Edhe un qe e shof pak si me vonese kte .... :
Ksaj i thojn me te martu me te ba me fmi,e me te cu prap te baba ne shpi...![]()
Really Dude... Get A Life!!!
tek tema per figuren me te shquar te gjithe historise shqiptare tipi me nofken Sabriu shprehet se:
pastaj Llapi e bekon ne stilin:
dhe Sabriu gjith qejf ia kthen:
dmth Sabriu se pari deshiron tua rruaje topet LLapit dhe gjithe mesuesve te tij, e pastaj te vazhdoje me proceduren te Fark-u dhe UCK-ja.
....allah - allah subhanallah....![]()
Tek tema: Pink: Jam biseksuale dhe e lumtur
Shkruan Aloe....
hahahahaha
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Te tema "Jam duke ngrene_________"
Brari komenton:Postuar më parë nga INFINITY©
Postuar më parë nga Brari
![]()
![]()
Ne temen: Tmerr ne portin e Durrsit forumisti " Mr Zeid" shkruan per tmerret e tij me kerkesat absurde te doganiereve per t'i zhvatur ndonje lek ( me te thene te drejten une mendova se kishte kercit kalllashi ne durres )
Dhe nje nga analistet tane ketu ne forum Z. Brari shruan i indinjuar per sjelljen o policave shqiptare duke justifikuar shtetin shqiptar ne menyre teper prestigjioze:O Zot, cfar temeri ne portin e Durresit, per ata qe dergojne plackat e tyre nga Amerika, Kanadaja. C'far ligjesh qe e tmerojne njeriun, saqe arin dhe fillon nje urrejtje per vendin e tij..... Kur shkon te maresh makinen tende personale ne durres me targa dhe dokumenta te regullta, dogana tmeruese ne durres, nuk ta lejon nje gje te till, duke u ystifikuar me arsye nga me idjote qe nuk egzistojne ne asnje vend te botes. "Zotri ju nuk mund ta kaloni makinen, sepse e kini sjell me kontiner, dhe nuk lejohet, prandaj duhet te pagoni doganen, ose duhet te largoni makinen tuaj nga shqiperia, ".... duke u ysifikuar me lloj lloj arsye idjote, dhe me histerizmin e tij te pergjigjet "do ta paguash apo ta vendosim dhe me shtrenjt.....
hajdutet rastin presin..
sa nuhasin se tek ata nuk e ka mendjen qeverria.. ata fillojn vjedhin..hahahhahahhahhahahhahahhahahaahhahahhahahah
me kujtohen vitet kur ishim te vegjel qe lunim dhe ne rast humbjeje thoshim anullim loje se nuk kisha mendjen... looool
tek tema per figuren me te shquar te gjithe historise shqiptare tipi me nofken Sabriu shprehet se:
pastaj Llapi e bekon ne stilin:Postuar më parë nga Sabriu
dhe Sabriu gjith qejf ia kthen:Postuar më parë nga Llapi
dmth Sabriu se pari deshiron tua rruaje topet LLapit dhe gjithe mesuesve te tij, e pastaj te vazhdoje me proceduren te Fark-u dhe UCK-ja.Postuar më parë nga Sabriu
....allah - allah subhanallah....
Hahahahah TV kjo eshte me e forta hahahahahahaha.
Shume kam qesh..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Në temën "Pse duhet votuar Berisha" anëtari Kujtim Cami pasi rendit një sërë arsyesh, jep edhe një arsye te fundit origjinale:
Pastaj të nderuar miqtë e mi arsyeja e dytë përse duhet të vëtojmë PD-në është :
PANAJOT PANO
PELE
MARADONA
PLATINI
MESSI
PD------------ JANË NUMRI 10. JANË MË TË MIRËT.![]()
![]()
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt