^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
tash kom me jetu 200 vjet! hauhauahauahuaau!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
tash kom me jetu 200 vjet! hauhauahauahuaau!
Po te mos ishin Budallenjet , me ke do qeshnim ne!?
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Ne temen Zgjedhjet presidenciale ne US Ilira2 komenton fenomenin e shfaqes se Joe Hidraulikut ne GOP:
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
skuthi_vogel per hyrjen e shqiperise ne NATO:
"Çfarë do të thotë për Shqipërinë një anëtarësim në NATO?
- Tashi s'ka mo greku byth me na bo si gangsterr, se jena dhe ne t'fort ..."
IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!
Ahahahhahaahahahahaha LooooL sa kam qesh.Tema e hapur nga UGNee.
ju lutem te me ndihmoni me ESE
Ugnee kerkon ndihme per ese.
Pas dy tre pergjigjeve vjen nje miku i tij dhe kerkon ndihmo po ne te njejten teme..a mund te me ndihmoje dikush me ndo1 ese me 1 nga keto tema: C'eshte demokracia?; Si e dua universitetin tim te ardhshem?; Ne universitet do te zgjedh degen qe kam pasion apo ate qe ka me shume mundesi punesimi?; Edukimi universitar, e drejte apo privilegj?
Faleminderit per mirkuptimin!!!!!!
Derjansi flet shume bukur.DERJANS MERITON CMIM NOBEL PER KET QE KE THEN LOL AHAHAHAHA:Edhe mua me duhet nje ese me nje nga keto tema:
Pjesmarrja ne votime,e drejte apo detyrim?
Aborti,zgjidhje apo imoralitet?
A eshte matura shteterore sistemi me i mire per pranimin ne universitet?
Me duhen patjeter.Kam kohe deri te henen per te dorezuar esene.
Postimi i derjansit.
O sa kam qesh.
kush i prano neper shkolla kto derdimena mer zot
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
D@mian rikthehet me nje postim derrmues pas kronikave me batmanin lol:
E kam permendur perseri se islamiku mesatar ka mprehtesine mendore te nje amebe.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Tema: Shpikja më e madhe e njerëzimit?
Julius-
lolAllahu
- The rest is silence.
Pas kesaj une i them.
Dhe me pergjigjet me nje ironi therese lolBOIOIOIOIOING.Allahu ...Je larg me duket julius.
LoooooooooooL,.,....,Jo mër, pse jam larg? Ndërtohet një grataçelë e zëmë. Me të gjitha kushtet teknike me ligje e me rregulla. Vje robi i allahut e ta shkatrron. Kush është më i fortë, shkenca apo allahu që e hodhi në erë shkencën?
Përgjigja dihet - allahu!
O Allah, sa i madh je! Abu xhalemet we kabul allah.
Brusli qenka i squt te pakten se vetem lexon, se ka nga keta kukudhat qe kane me nga mbi 2000 postime dhe vetem te pegera nxjerrin...
FLANGO MA NON FLECTO
Krijoni Kontakt