Ne temen EURO 2008, Shqipëri - Hollandë (0:1)
MorDor (se cfare?! ) shkruan:
Komentohet shkrimi i MorDor nga apollon 23:
hehehehe![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Tek tema:
Hani ndonjëherë bukë para kompjuterit?
Anetari Endless shkruan:
Po me then te drejten kam kryer nja dy here sex para kompjutrit
Anetari Altin1 e replikon:
Me ke dor e ke kryer te majten apo te djathten? j/k
![]()
#VamosArgentina
Tek tema Zanfina Ismajli-yll i ri i skenës Shqiptare
BaBa komenton nje fotografi.
LOL
Por atdheu i Shqiptarëve
Ne temen Thoni nje emer qe eshte(shqipetar) dhe ka kuptim ne shqip Tigrimelara jep propozimin e tij:
![]()
Por atdheu i Shqiptarëve
tek tema bashkohu shoke me ne ne ceta!!
citimi nr 84 postuar nga Zhorzhi,e shikoni sa transparente eshte!!
CITIM NGA ZHORZHI!!
breke grisur mbase mund te jemi ne, po poshte tyre jemi xixe ama.hahahaha
postuar nga Vampiro
goldanitus ok te bukura ato qe thua, po ça eshte "zoti" sa per kuriozitet, se nga shpejcia do kesh harruar ta shkruash aty siper...Postuar më parë nga vampiro
faleminderit per keqardhjen je shume e mir, po dhe une gezohem qe te pakten ti e di per vete megjithse nuk ja thua dot te tjereve
Se paku une e di...por jam shume e sigurt se edhe ti e di...po ta tregoj... Allahu xh.sh. eshte KRIJUESI YNE... dhe dicka, mund nje pyetje... sa vjecar je...???
mua me krijoi mami me babin, s'e njof kte allahun, si emer arab me duket, po una jam i bardhe per vete skam arabe ne fispoastuar nga princesha
Se paku une e di...por jam shume e sigurt se edhe ti e di...po ta tregoj... Allahu xh.sh. eshte KRIJUESI YNE... dhe dicka, mund nje pyetje... sa vjecar je...???
postuar nga vampiro
mua me krijoi mami me babin, s'e njof kte allahun, si emer arab me duket, po una jam i bardhe per vete skam arabe ne fispostuar nga princesha
Aha, mami ene babi, thu, po ata kush i krijoj, mami ene babi edhe ata...po keto mamanat ene babnat duhet ti ket kriju dikush apo... sidoqoft eshte e drejta jote te mohosh Allahun, uh pardon Zotin, se ske farefis arab ti qe te njehish arabishten, gabimi im.... po nje pyetje tjeter nese nuk te vjen bezdi te pergjigjesh... Cfar beson ti?.. Nese me thua asgje hyjnore, mos vazhdo me tutje...me mjafton kaq...
he pyetjes par nuk je pergjigjur....nese ka mundesi
postuar nga vampiro
princcesha, un smohova allahun se nuk e di ca eshte kjo, po m'u duk si emer arab, une skam arab ne fis dhe fisi im jan shqiptare, nuk kan ardh nga arabia prandaj thash. nuk e di per ty
ok ça besoj une ndonje gje hyjnore. po yjet i shof me sy s'kam pse ti besoj. s'e marr vesh pytjenpostuar nga princesha
Nejse nejse... hyjnore mendova per Zotin por ja qe ti sdi ose nuk e beson Zotin,..
Por me vjen keq, se e kot eshte te folet me ty... pasi me dukesh si nje ateist ose edhe me keq edhe vet sdi cfar je... sidoqoft Allahu te udhezoft, rruges mbar...
postuar nga vampiro
ca ishte kjo allahu dmth se nuk ma the- dhe per ça te me udhezoje kjo se un s'kam lidhje me arabet pra dhe sdi as arabisht. kurse hyjnore jane yjet kshu e di un. paçim
..................................................Postuar më parë nga Goldianitus
Jo vetem une po askush ne univers nuk e di se shka eshte Zoti perveq Zotit. Ne vetem mund te supozojme per te. Asgje me teper.
postuar nga vampiro
kshu pra xhaxhi, si i themi ne shqip kur flasim fjale pa kuptim?
gomarlliqe?
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Tek tema RONALDINHO:
Mordor shkruan:
ate qe beri magjistari ronaldinho ne nje seance stervitore dhe rreklam per NIKE qe rroku tre her treversen pa e len topin ne tok apo nuk ju vjen mir kur permenden veprat e DINHOS eee.rrini rrini..
HoteL-MadriD pergjigjet:
Haha ti besove ne reklama a?
LOL![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt