Close
Faqja 11 prej 61 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 603
    Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Te tema:Amerika...simpatizantet dhe kontrapedalet e forumit

Eshte e vertete dhe shume domethenese lidhja qe formon Rusia me disa shtete (serbia ne kete rast), por kam frike se kjo i takon nje teme tjeter e tipit "Mentaliteti spiritualizmi dhe idealizmi Rus vs. egotizmit (egoizmit ekstem) individualizmit atomizues kafsheror anglo-sakson. Reflekset e frymes judaike ne mentalitetin banditesk anglo-sakson prej korbi kermash!"
    Dualiteti metafizik Rome-Kartagjene dje dhe Eurazi Atlanticizem sot
    antares ky siper.

Replikon Labeati:

Tash e kuptova arsyen. me fal per komentin e mesiperm.
    Urgjent tek psikologu. Megjithese gjendja me duket irreversible.

Desha te shtoj edhe:

Poshte kombi anglo-sakson, zhvillimi, puna, liria, shkenca e univesitetet.

Rrofte kombi i gamiles, tendave, tavlles e carcafit.

ta bejme boten Sahara

Ne kete replike qe i ben Labeati postimit te antares jam mekur me keta tre rreshtat e fundit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 24-02-2006 më 02:15
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Tek tema e urimit për Djalin e Deqanas-it na vjen Dito-ja (pa i dal pija akoma) e na uron...

Citim Postuar më parë nga Dito
    Edhe 100.
    Dito.
    Ndryshuar për herë të fundit nga miko : 25-02-2006 më 13:15
    .........................

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Zanushja jonë e Malit na hap një temë (sigurisht me pikë referimi fenë) dhe na thotë...

Citim Postuar më parë nga Zana e malit
    Më intereson të di se cili është mendimi i juaj mbi kyçjen e arsimit fetar nëpër shkolla!

Kërkoj diskutim rreth kësaj çështjeje!

Diskutim të mbarë!

zEm

Ndërsa Zombie aka Qelbsi (në tavëll lol) na i përgjigjët çupkës...

Citim Postuar më parë nga Zombie
    C'eshte kjo kyçje moj Zane mali? Mos i dhe shume gji sot Mujit e u lodhe? Nuk e kuptoj si mund te "kyçet arsimi fetar në shkolla". Do te thuash "ndalohet"?

.........................

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Replika e nje antareje te re ndaj nje personi qe ofendonte tek Romanca :

Citim Postuar më parë nga LoveLyBruneTT
    Hej gjo E Zgjuar Ke Ngaterru Teme O Talent...........
    pastaj kur floodi ishte fshire nga moderat, anetarja pa e ditur se pse u be tere ajo rremuje thote :

Citim Postuar më parë nga LoveLyBruneTT
    Kjo i perkiste nje shkrimi teper te rende nga nje forumist i Ri qe pa dashje kish ngateru Teme dhe ishte shprehu gjere e gjate ketu tek tema ime.. so Moderatori qe e ka fshire e Falenderoj...... Vazhdojme???
    lol me ka shkri
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sherri : 28-02-2006 më 09:49
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Firmen tende dhe nja njezet e pese firma ne dite te "bojaxhinjve" te tjere te forumit i kam fshire une.
    Firmat ku germat jane te medha si parullat ne zgjedhjet parlamentare,shumllojshmeria e ngjyrave qe na e kan kthyer forumin si ylber mbas shiut,
    por edhe teksti i ketyre firmave,ne nje forum qe vizitohet edhe nga grupime moshash te ndryshme (Adoleshente),bien ndesh me rregulloren e per me teper anen estetike te forumit.

Gjithe te mirat dhe shpresoj ne mirkuptimin tuaj,por edhe te gjithe te tjereve.

Firmat e Bojaxhive sikur Parrulla te Zgjedhjeve Parlamentare ghaghaghaghaghaghaghaghghaghaghagha

/ame Diq..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459

Shikoni pak nje teme te hapur tek padogana nga njeriu2006

Cuna, mos dilni nga blloku me te dashurat, se ka ardh pranvera.

--------------------------------------------------------------------------------

Ka ardh pranvera te blloku ne Tirane, dhe i ka zhvesh dallendyshet shqiptare. Nga t'kthesh syte ke vetem pamje erotike qe te therrasin me ze te larte. Ulesh ne lokal, dhe majtas ke goca me mini-mini funde qe cdo dy minuta imitojne kryqezimin e famshem te kembeve te Sharon Stone tek basic instinct.
    Djathtas ke nje alamet femre te veshur me nje kemishe te ngushte, te ciles i ka mberthyer vetem nje kopse tek kerthiza, ndersa binjaket i ka nxjerre te marrin ajer, te lumtur qe po shohin driten e diellit. Perpara ke nje alamet kurrizi te perthyer qe te shfaq vijen horizontale te tangave te shoqeruar nga vija vertikale e prapapinces.
    Gjithe kete kenaqesi pamjeje ta prish nje pickim alla gaforre i te dashures tek krahu qe te thote:
    "boll i shqeve syte, kane dale per qejfin e vet ashtu, jo per ty".
    Une i them: "Pse te mos i shoh, moj! Nuk tradhtohet me shikim" . Ajo nxehet dhe perpiqet te qelloje me te njejtat plumba: "T'i shoh dhe une meshkujt, atehere?"
    Une: "po shifi moj zemer, vetem mos i provoko." (Le t'i shofi, fundja, se ne cunat nuk varim gje jashte rrobave).
    15 vjet liri Shqiperia, dhe po dalin femrat gjysme lakuriq (hallall ta kene dhe Zoti u shtofte deshiren). Por po vras mendjen, po pas 15 vjetesh te tjera, si do te dalin?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459

Shikoni nje debat komik maskilistesh dhe feministesh.

Ja si nisi debati.

Njeriu2006
    Gripi i pulave ka rane me verte ne shqiperi.
    Nji komshiu im, kur po shtriqej ne mengjes, i kishte shpetu vetvetiu
    nje "ki-ki-ri-kiiiii" nga goja.

Delisa
    po komshiun tend se paska zene as gripi i gjelave po i pulave.. dmth sduhet tja bente ... kikiriki.. po ashtu si ben pula

.. hmm si ben pula ?

Njeriu2006
    Moj, po une thashe komshiu. Po t'ishte komshie do kishte bere "ka-ka-ka", por nje familje jane.

Delisa
    dmth gripi i pulave ncuk qenka sex-specifik

ze edhe meshkujt ?

sa keq dhe une qe mendoja se ishit imun ndaj virusit

Njeriu2006
    Jo, burrat jane imune vetem ndaj budallallekut, por nuk t'i jep Zoti te gjitha.

Delisa
    qe te jesh imun.. ne fakt ke nje sasi te semundjes ne trup..
    baza e cdo vaksine

normalisht burrat jane imune ndaj budallikut sepse e kane te tepruar qe ne lindje.. ca ti zere me gjate jetes

Njeriu2006
    Por po nuk pate icik budallallik, i bie te jesh perfekt, dhe perfektja nuk ekziston.
    Keshtu qe ne burrave na kane lene PAKEZ fare budallallek, sa per me vene lloto e me pa grate e te tjereve. Kurse grate e marrin budallallekun ne te gjitha format qe e ofron natyra bujare.
    O Delisa, qeke e qut ti moj dreq.
    Per icik desh ma mylle gojen.

Delisa
    sorry se sisha ktu

ca po thoje ti...

Ah po per perfeksionizmin e seksit mashkull...

ja dhe nje budallik tjeter i cdo mashkulli

idealizimi der ne verberi i vetvetes sa nuk dallon as realen nga irealja

nahh gojen sta mbyll as ty as njeriu tjeter no worries.. shprehu si ne shpine tende

Njeriu2006
    Na moj Delisa na, mos u nxeh, se edhe ne burrat nuk jemi perfekte.
    Thjesht jemi ma t'zgjut se femrat, kemi ca neurone ma shume.
    Por deri sa Zoti ka dashur keshtu, qe te ecte bota aq sa ka ecur deri me sot,
    pse te ankohemi? Ta leme sic eshte.
    Plus qe te mburresh veten eshte te reklamosh veten, dhe reklama eshte shpirti i tregetise ne kete bote komerciale.

Delisa
    ku e pave nxehjen time ... aman.. se po lashe dhe nxjehjen per ne forum skam ce du krosin ne mengjes

normalisht keni shume neurone me teper
    per vete faktin se i perdorni "me shume" se femrat.. ju degradohen te shkrete neurone, deshmi per kte ke dhe jetgjatesine e meshkujve kundrejt femrave...

dmth per cdo aktivitet qe kryeni ju meshkujt ju duhet te harxhoni dyfishin e energjise se trurit qe do duhej te harxhonte nje femer

Per reklame ne ekses ka vetem nevoje malli qe ka mbetur stok dhe nuk hiqet dot nga magazina.. si rrjedhim... ... stok ?!

Njeriu2006
    Pupupu, s'tu myllka goja. N'maj t'gjuhes e paske pergjigjen. Edhe pergjigje inteligjente, madje. Me siguri duhet te jesh cun qe hiqesh si femer.

Nejse, neuronet i perdorim se per ate pune i kemi. T'i mbajme kot thua ti?
    Qe te na kalben?

Kurse per jetegjatesine... pse budallenj jemi ne burrat te vdesim mbas grave? Kush do te na laje e te na gatuaje ne pleqeri? Lagja?

Kurse reklama ne ekses behet qe te merret oferta me e mire, goce.
    se mund te vijne shume dosido.

Edhe kur e hapa kete debat, pikerisht sot qe pashe dy gra ne makine qe kishin ndaluar ne semafor. Po prisnin jeshilen. Kur doli jeshilja, dy mendjedriturat ia kishin keputur muhabetit dhe nuk degjonin as bilbilin e policit. Te shkretit polic iu desh t'i binte kofnes se makines me tabelen e trafikut qe te zgjoheshin ato te dyja nga muhabeti.

Delisa
    Ok atehere

sduhet te te pergjigjem une ty tani.. apo duhet te te jap prova te gjinise ?

neuronet ti perdorni mo si jo.. madje ne vend te dyfishin do ju sygjerohej te perdornit trefishin se me kaq jeni nen mesatare

lol
    sa per jetgjatesine Shyqyr qe nuk rroni me gjat.. se aq sa rroni ja beni jeten sketerre femrave.. jo te rronit akoma dhe me gjate. Te pakten kshu i ngelet dhe pak jete femrave te jetojne rehat.

Oferta me e mire varet nga deshira e shitesit. Nuk e detyron njeri tja shese mallin ofertes se pare qe vjen.. ama gjithmone varet nga malli. Nese do ta heqi qafe nje ore e me pare.. tjeter pune ajo

Sou... ne i japim vemendje dhe kujdes shoqerise dhe interesohemi per mendimet e te tjereve.. gje e kalon cdo gje tjeter ne vend dytesor

kjo tregon qe jemi qenie me ndjenja sikunder.. disa specie te tjera inferiore

Njeriu2006
    Nen mesataren e kujt jemi me poshte ne moj goce? Ne cilen fushe te jetes e kalokeni ju femrat mesataren dhe ne meshkujt qekemi dobet?

Per jetegjatesine, kur u vdesin burrat, grate e kalojne jeten me te zeza,
    te shkretat. Kur rrojne dot pa burrat ato.

Kurse per oferten e pare qe vjen, ne cunat jemi bujare, dhe i japim gjithcka edhe te pares qe vjen, prandaj duhet te kemi kujdes me reklamen, qe t'i trembim pak ato dosidote e te mos vijne kur nuk duhet (por "jo" nuk u themi, se ne dime t'bajm icik sevap, jo si ju, shpirtkazma)

Ju per shoqni beheni copash ju! C'e pyet! Ku shaheni e ku putheni me njera tjetren! Llafe moj dini te beni, llafe!
    Mushni lagjen me thashetheme dhe fusni n'sherr ene burrat e shkrete!

Delisa
    nahh.. seshte nevoja.. as per mess as per webcam...
    po te le beneficen e dyshimit

Nen mesatare... qe nga momenti qe lindni deri ne momentin kur mbyllni syte.
    sa per ato qe jetojne ne zi kur u vdesin burrat varet ne fakt per cfare viti behet fjale.. ne fakt ke te drejte.. andej nga mesjeta ashtu i kalonin.. ne zi total.. dhe i luteshin vdekjes te vinte ti merrte

ne po flisnim per tregetine ne pergjithesi.. apo per tjeter gje ..e sheh qe dhe te kjo tema.. e shitjes se mallit ju meshkujt jeni nen mesatare ? kenaqeni me pak.. i dhuroheni rastit te pare per shkak te inferioritetit qe ndjeni.

bAni sevap ju bAni elbasanlli hesapi :P lool

Njeriu2006
    E, elbasanlli jam. Kishe na i gja?
    Nejse, nejse. Sado qe mendje-pula (t'i permbahemi temes), prape jeni t'mira moj shejtanka. Na fusni n'shishe noiher.

Delisa
    epo ashtu e kemi forcimin e miqesise ne ...

jemi specie shume te komplikuara qe te jete e lehte per nje mashkull te na kuptoje

Ne mendje-pula te pakten.. gjysma e te keqes... po ju qe skeni mendje hic

Njeriu2006
    Po t'mos kishim menje s'do ishim pararoje kudo dhe kryefamiljare, po nejse.
    Dhe menje-pula thuhet se pula s'ka menje hic. se po t'kishin do zgjidhshin njana tjetren kryetare koteci, jo gjelin.
    Naten, delisa. Qeke si shpirt. Me pelqeu ky debati koke per koke.

Delisa
    lool

thx per repin

une ste jap dot,

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

neser gjeja e pare qe do bej sa te hap syrat.. sdo harroj .. do mundohem ta shenoj neper fleta dhe do e ngjis kudo neper muret e shpise.. se pa tru hesapi.. ca ti besh

ajo zgjedhja e kryetarit te kotecit.. eshte diktature mo.. jo demokraci

Naten lal.. kalofsh mire

Kenaqesia ishte reciproke

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459

nje tjeter batute...

Baby dream kishte hapur kete teme.

Sex me EX- in!

--------------------------------------------------------------------------------

Nese te ndodh qe pas ca kohesh, ndoshta pas disa vitesh te takohesh me ish te dashuren/dashurin dhe ashtu vjen puna qe te ngelesh vetem me te.
    E shikon qe fillon te elektrizohet situata dhe e veren qe fillon te te veshtirsohet frymemarja.Zemra te rreh me shpejt se normal, e sheh se te digjet fytyra, si pa dashje ja prek fytyren asaj/atij, e sheh se edhe ajo/ai ka "ethe"... ngadale ja afron buzet dhe...

A thua do te kishit dashur qe edhe njihere te beni dashuri me kete person, apo do te kishit pasur frike se ajo/ai te kthen ne te kaluaren? Mos ndoshta nji nate mundet perseri ti zgjoje ndjenjat, te cilat per kohe te gjate i ke shtypur dhe je munduar ti heqesh nga zemra e nga mendja?

Si do te kishit vepruar ju?
    Apo si keni vepruar nese ju ka ndodhur ndonje situate e ngjajshme???

P.S

Por mos harro se dikur e ke dashur shume ate person!!!

I pergjigjet anetari diikush

me gjethe kete pershkrim romantik dhe te detajuar qe i ke bere ti, me duket se tani thjesht don te justifikosh faktin qe s'u permbajte dot lool

Si me pare ishte apo me mire/keq?
    Por mos harro se dikur e ke dashur shume ate person!!!
    Edhe ketu duke i thene vetes ti 'he me lejohet se e kam pas dashur shume' edhe me koke pastaj

Ndersa nje tjeter pergjigje nga Julius

Po ti e pershkruajte shume te gjalle situaten moj Baby Dream! Une ne fakt nuk mendova sikur te kishte ndodhur po sikur po ndodhte ne ato momente qe e shkruajte temen. lol Po perfytyroja ty duke tu marre fryma ne nje dhome duke shkruar, e exi me breke neper duar ne dhomen tjeter. lol

Larguar Maska e cunimartum
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Nje cope tipike ke Ankesat e chatit. Tek ai forum duhet vene patjeter nje paralajmerim. "KUJDES LAJTHITJE"
    A ka burr nene ti deshifroj ato muhabete nuk e di.

================================================== ======

Sa hy sot ne kanalin #Shqiperia,as pa OFENDUAR & as pa SHARE!

Marre Banned kot nga AOP MUAHHH,pa asnje arsye.Shikojeni vete :

[01:38:48] * Now talking in #shqiperia
    [01:38:48] * Topic is '12 4,1 -=0A4=0l4=0b4=0a4=0S4=0o4=0u4=0l4=- 0Mirë Se Vini Në 15kanaLin 0Më Të Madh Interaktiv të 4A14lbaSoul4-N15etwork..! 4,1/0!4\4,1 0#Shqiperia 4,1/0!4\ 4,10,1 15Çdo problem 0/join 14 #Ndihme  4 -=0A4=0l4=0b4=0a4=0S4=0o4=0u4=0l4=- '
    [01:38:48] * Set by Bledari on Tue Mar 14 23:19:22
    [01:38:49] -Albasoul- Miresevini ne kanalin #shqiperia. Urojme tia kaloni sa me mire ne shoqerine e bashkeatdhetareve shqiptare nga cdo cep i botes.
    [01:38:49] -Albasoul- Ky kanal eshte per tu ardhur ju ne ndihme me problemet qe hasni ne dhomen #shqiperia. Beni pyetjen tuaj ne kanal dhe nje prej operatoreve do tu japi pergjigje.
    [01:38:51] * Quits: lola (~Albasoul@85.38.56.WD09=) (QUIT: User exited)
    [01:38:54] se mora vesh konviktore je apo rrefugjate
    [01:39:00] <+LOS-LOBOS> Efkaleminderit shum Danke Shuten, mersi, gracie
    [01:39:01] * Joins: Guest97506 (PaRmO@80.91.117.7l811=)
    [01:39:03] <+^^T`R`I`S`T`I^^> po mor po
    [01:39:04] * MUAHHH sets mode: +b *!*@82.114.67.78101=
    [01:39:06] * Joins: ShqiponjaScript3_3 (Shqiponja3@80.91.120.pi28=)
    [01:39:07] * You were kicked by MUAHHH (4,1 BYE  0,1«4,1 Ãlß §©®!pT 0,1»4,1 0,1v2.0 0,1«4,1 PoWeReD by MUAHHH 0,1»)
    [01:39:07] * Attempting to rejoin channel #shqiperia
    [01:39:08] * Unable to join channel (address is banned)
    [01:39:39] * Unable to join channel (address is banned)
    [01:39:40] * Unable to join channel (address is banned)

Shikoje edhe ke #Ndihme,sa hyra Banned :@ :

[01:38:48] * Now talking in #ndihme
    [01:38:48] * Topic is '0,12æ¸2,12`æ12,2æ¸1,2`æ2,1æ¸0,1 -= Mire Se Vini Ne Kanalin E Ndihmes Se #shqiperia. Pas drejtimit te pyetjes tuaj,prisni te merrni pergjigjien nga nje Operator online. Te gjithe mund te qendrojne ne kete kanal,qofshin me,apo pa access ne #ndihme per aq kohe sa nuk do prishin qetesine e kanalit. =- 2,1`æ1,2æ¸12,2`æ2,12æ¸0,12`æ12'
    [01:38:48] * Set by KACAKU_ on Mon Feb 20 08:02:13
    [01:38:49] -Albasoul- Miresevini ne kanalin #shqiperia. Urojme tia kaloni sa me mire ne shoqerine e bashkeatdhetareve shqiptare nga cdo cep i botes.
    [01:38:49] -Albasoul- Ky kanal eshte per tu ardhur ju ne ndihme me problemet qe hasni ne dhomen #shqiperia. Beni pyetjen tuaj ne kanal dhe nje prej operatoreve do tu japi pergjigje.
    [01:38:56] * MUAHHH sets mode: +b *!*@82.114.67.78101=
    [01:38:58] * You were kicked by MUAHHH (4,1 EC TI  0,1«4,1 Ãlß §©®!pT 0,1»4,1 0,1v2.0 0,1«4,1 PoWeReD by MUAHHH 0,1»)
    [01:38:58] * Attempting to rejoin channel #ndihme
    [01:38:59] * Unable to join channel (address is banned)
    Qe kur kshu paskan fillu me dhene banne kot ???
    Dua qe te merren masa ndaj aOp qe nxjerrin usera kot nga kanali #Shqiperia,pa bere asgje!

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Tek forumi verejtje dhe keshilla, tema "Nje pyetje te vogel" (ne lidhje me piket e reputacionit) nga i_pakapshmi, forumisti me emrin Titi shkruan:

Mos.
    Une kisha 2900 cope , mi paskan shtu ne 1292

Shqyr mer amon , se ngelen mileti duke mashtrru njoni tjetrin vetem per pike
    kena nji Viganev qe ja bo , lol ..i papam eshte.......i duken si letra me vlere te shkretit.
    Summertime, and the livin' is easy...

Faqja 11 prej 61 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Grupmoshat e anetareve te forumit
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 29-11-2023, 06:04
  3. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •