aman mi aman ce du nusen una mipo shoqe te ngusht nuk refuzoj e di vet ti
![]()
aman mi aman ce du nusen una mipo shoqe te ngusht nuk refuzoj e di vet ti
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
ahahahah lolz
po mir mo kshu fillon loja shoqe pastaj shoqe te ngusht pastaj gerlfrende pastaj nuse![]()
sa sta pret i cik truni mo aman ( behu i cik i zgjut o te honkshin krymat
pacim
me rrespekt komshia elbasanllije![]()
lol kam kujt tia lej me ja kap une ee~( per ca i kam keta kalamajat une )} une u plaka per vete e hongra timen
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
hjahahahahahahahaha wiiiiiii tani e kapa
oj LORI TI JE MI dreq ahahah sa e keqe qe jete kapa mat ee mos leviz
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
ahhahaah lolz mir e bere po se mos te ka kap LORI ty mat se ....![]()
heyyyy o kalamajaaa.............ca do i kapni mat njeri tjetrit ju mo ėėė........ skeni turp jooooo :P......
o komshie na qenka nje pilives ky Code-Cracker qe......... jks anywayz si ja kaloni ju kalamaja....... cfare me keni bere sot...... ej Code Cracker edhe un andej nga banesat e kam pas shpine.... se mos kemi qen komshi e dreq dhe dime..... qyqa qyqa se pastaj na zuri belaja....:P .... jks ika un iher ......flm shume qe me shkrujtet kalamaja........ luv ya'll
~*~LIL_CUTE_ELBASANLLIE~*~
tč tjerė dUaM
tė tjerč na duaN
e me tė tjerč pčrfundojmė....( qyqa qyqa u prish bota :P)
mY liFe was wrItteN by tHe AngRiesT mAn in HelL.... ( man where the hell is mY LUCK!!! )
~*~DoN't Me$$ wiTH ME buddy!!!!!!~*~i'm not in the mood!!!!!
............. ELBASANI IS THE BEST...... dhe ne Elbasanllinjte jemi si shpirt .......... * pa ofens per ju te tjeret..... :P
luv ya'll
~*~LIL_CUTE_ELBASANLLIE~*~
tč tjerė dUaM
tė tjerč na duaN
e me tė tjerč pčrfundojmė....( qyqa qyqa u prish bota :P)
mY liFe was wrItteN by tHe AngRiesT mAn in HelL.... ( man where the hell is mY LUCK!!! )
~*~DoN't Me$$ wiTH ME buddy!!!!!!~*~i'm not in the mood!!!!!
Ola mire se erdhe ne forum shpresoj tja kalosh sa me mire ketu mes nesh dhe gjithashtu suksese te metejshme ne shkolle![]()
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
Lolita_Ola, ne radhe te pare miresevjen, dhe uroj t'ja kalosh mire.
Por jam i mendimit se duhet te rritesh edhe ca pa te vish ketu, no offense. Ose te pakten tani qe erdhe, perpiqu mos te dukesh kaq kalama sepse nuk ben gje tjeter vecse humbet piket.
Nuk je bere ti akoma te na thuash se perse eshte forumi "gallatkat e dashurickat" e ku di une c'fare. Forumi eshte vendi ku shqiptaret kuvendojne, dhe kur kuvendojne shqiptaret nuk ka shaka, gjella me kripe dhe kripa me karar e dashur. Qarte?
Hajde mirupafshim, flasim!
O Bled Bled c`ke lal?
Sipas teje ne lal ta qepim gojen te rrim me nur?
Ty nese nuk te pelqen menyra e te fulurit te disa vajzave ose cunave ne forum, athere vella nje vesh shurdh e nje sy qor,ose mos shkruaj fare ne te `k`tilla tema nese nuk te pelqen, por ta dish qe forumi ka breza te ndryshem te moshave , dhe sillen ndryshe! As far as what we say and what be do , its our right to decide so hap karhun lal!
Shnet!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt