Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    torino, itali
    Postime
    21
    nese dikush ka ndonje te aferm ne shqiperi si infermier apo si doktor dhe kane deshire te punesohen ne itali te me pyesi per cdo gje se e ndihmoj pa problem.

i/e regjistruar Maska e Maj e drites
    Anëtarësuar
    11-07-2007
    Postime
    12
    kam marre nje "laurea" 3 vjeçare ketu ne itali per Biologji. Deshiroj qe specializimin ta vazhdoj ne Angli, Mund te behet nje gje e till? dhe nqs po ke duhet te kontaktoje?

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354

Edhe une jam ne degen e mjeksise

Por ndodhem ne greqi, jam ne vitin e 5

Kam deshit te vete per master ne it, por se kam idene sjam interesuar shum thelle
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-09-2007
    Postime
    3
    un studioj mjeksin ne kosov

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2006
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Nuk di ku jetoni JU.por do te thosha kete,se kur isha ne konsullaten britanike ne tirone,pash se aty disa maturante po mbushin ca forma per studimet ketu(london)
    Pra ne se je ne shqiperi shko atije te maresh nje info te detajuar per cdo lloj dekumenti qe nevoitet.Good luck
    faleminderit shume per pergjigjen tuaj.Une jam nga Pogradeci dhe per momentin jam me shkoll ne El ku studjoj per Infiermieri pasi endra ime per te ikur jashte shtetit nuk u plotsua pasi keto kushte na krijon vendi jone i dashur qe ta heq trurin fare.ciao

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2006
    Postime
    3
    Pershendetje te gjithve pjestarve te forumit un jam nje goc nga pg dhe studjoj per Infiermieri ne el do te doja te njihesha me te gjithe studentete e mjeksis qe marin pjes ne forume kudo qe jane. ciao te gjithve shpresoj te njihemi se shpejti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    torino, itali
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga juba Lexo Postimin
    faleminderit shume per pergjigjen tuaj.Une jam nga Pogradeci dhe per momentin jam me shkoll ne El ku studjoj per Infiermieri pasi endra ime per te ikur jashte shtetit nuk u plotsua pasi keto kushte na krijon vendi jone i dashur qe ta heq trurin fare.ciao
    mos u merzit kot se te them te drejten jeni me fat ju qe studjoni ne shqiperi se i kepusni nje njohje diplome dhe nje kontrate pune me shtepi te paguar e rroge fikse dhe ca ore shtese dhe pak fare arrini 2000 euro ne muaj, se ketu ne itali sdo ta mbarronit kurre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    torino, itali
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Por ndodhem ne greqi, jam ne vitin e 5

Kam deshit te vete per master ne it, por se kam idene sjam interesuar shum thelle
    une jam ne vitin e 6 ne torino, sa per specializim; o do gjesh nje menyre nga shqiperia dhe eshte me e mira se e ke te siguruar o me konkurs mes 150 italianve, ose ose me pagese 50000 euro, ose ose jane ca spezializime private si per kirurgji plastike, estetike, psikiatri etj qe jane me 3-4000 euro ne vit.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga ediberati Lexo Postimin
    mos u merzit kot se te them te drejten jeni me fat ju qe studjoni ne shqiperi se i kepusni nje njohje diplome dhe nje kontrate pune me shtepi te paguar e rroge fikse dhe ca ore shtese dhe pak fare arrini 2000 euro ne muaj, se ketu ne itali sdo ta mbarronit kurre
    Ne EU s'fut kush mjek brenda me nje dipllome Shqiperie, as mbas njohjes te dipllomes. Zakonisht tipat e tille perfundojne ne ndonje qender pleqesh(sociale) e dores se 3te.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    torino, itali
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ne EU s'fut kush mjek brenda me nje dipllome Shqiperie, as mbas njohjes te dipllomes. Zakonisht tipat e tille perfundojne ne ndonje qender pleqesh(sociale) e dores se 3te.
    po jo o shoku se te kane genjyer, ne pergjithsi punojne ne spitale se ne azile pleqsh
    eshte shume here me e veshtire te futesh, nejse ti kur te mbarosh do shohesh me syte e tu te gjitha mundesite, por me shume mundesi ke te punosh ne spital.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •