nese dikush ka ndonje te aferm ne shqiperi si infermier apo si doktor dhe kane deshire te punesohen ne itali te me pyesi per cdo gje se e ndihmoj pa problem.
nese dikush ka ndonje te aferm ne shqiperi si infermier apo si doktor dhe kane deshire te punesohen ne itali te me pyesi per cdo gje se e ndihmoj pa problem.
kam marre nje "laurea" 3 vjeçare ketu ne itali per Biologji. Deshiroj qe specializimin ta vazhdoj ne Angli, Mund te behet nje gje e till? dhe nqs po ke duhet te kontaktoje?
Por ndodhem ne greqi, jam ne vitin e 5
Kam deshit te vete per master ne it, por se kam idene sjam interesuar shum thelle
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
un studioj mjeksin ne kosov
Pershendetje te gjithve pjestarve te forumit un jam nje goc nga pg dhe studjoj per Infiermieri ne el do te doja te njihesha me te gjithe studentete e mjeksis qe marin pjes ne forume kudo qe jane. ciao te gjithve shpresoj te njihemi se shpejti
une jam ne vitin e 6 ne torino, sa per specializim; o do gjesh nje menyre nga shqiperia dhe eshte me e mira se e ke te siguruar o me konkurs mes 150 italianve, ose ose me pagese 50000 euro, ose ose jane ca spezializime private si per kirurgji plastike, estetike, psikiatri etj qe jane me 3-4000 euro ne vit.
Krijoni Kontakt