Pres nje lojtar per te luajtur.
Po zgjedh te bardhet dhe i uroj mireseardhjen kundershtarit.
------------------
1. e4 .
pershendetje
bursa33
Pres nje lojtar per te luajtur.
Po zgjedh te bardhet dhe i uroj mireseardhjen kundershtarit.
------------------
1. e4 .
pershendetje
bursa33
1.e4 - e5
Bursa33 une kam kohe qe kerkoj nje lojtar qe te me mundi ne shah,por ne yahoo games dhe loje pa timer(se me timer me ka rrahur vetem Albo)
E shof qe paskam te veshtire te gjej kundershtarin tim ne shah dhe gjej rastin te postoj ketu,qe kush e ndien veten shume te forte te kontaktoje me mua.
P.S Besoj se me kete menyre te shkruajturi,kushedi sa mjeshtra do me kontaktojneHajde tani t'ua dalesh te gjitheve
![]()
1. e4-e5
2. Kf3-Kc6
O Kacaku, do te luash njehere me Beratin. Kur dhe me cfare emri?
Berat nuk e di pse por kam pershtypjen qe dike te luash, e ndoshta ke luajtur me pare me teori. Vazhdojme...
3. Fc4
PS. Kacak ne te ardhmen mund te luajme bashke.
Megjithese hapjen italiane nuk e kam qejf...
3. - Fc5
Shejtan :a pse nuk e nise me nje Gambit!
PASI Gambitin e dames e kishe mundesi ta beje, do te ndihmoja deri ne fund , Lol.
Sikur ta dija se " italjonen puro " se ke qejf ; e kisha perziere me pare me pak Cigorin, te jete parandjenje valle ?!
4. d3.
4. - h6
Une po te isha me te bardhet e te kisha luajtur me e4 do te kisha vazhduar me spanjollen, per kete arsye thashe se nuk me pelqen italiania.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga berat96 : 08-06-2002 mė 00:40
Hallall djema qe i keni krujuar hapesire shahut ne kete forum, kush deshiron te luaje me mua, mund te me kontaktoje. Po ju jap nje faqe tjeter shahu nese jeni te interesuar se shahu ne Yahoo sucks, www.chessclub.com eshte the best.
ps: Ju nga Berati, a keni luajtur ne klub te beratit shah apo a njihni ndonje qe ka qene i mire ne shahne Berat?
Krijoni Kontakt