Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    60

Agjensi studentesh per Londren.

Pershendetje te gjitheve!
    Shpresoj qe kjo e premte te sjelli nje fundjave sa me te kendshme tek ju , duke u lene pak kohe edhe per Forumin.

Sot doja te shprehesha per nje nga planet e mia per te ardhmen qe mund te jete nje ide e shkelqyer per vendin tone.
    Kam deshire qe se shpejti te nenshkruaj nje kontrate bisnesi me nje nga kolegjet e Londres per hapjen e nje agjensie studentesh ne Tirane. Ky kolegj ofron per studentet shqiptare nje variacion te shumte te gjuheve te huaja me te perdorura ne bote ne te gjitha nivelet e tyre, biznes dhe IT kompjuter ne tre nivele baze.

Deri tani i jam kushtuar me teper shpirterisht kesaj ideje, duke u pergatitur per veshtiresite e ndryshme qe mund te hasen. Prej disa ditesh kam filluar te mendoj materialisht duke kompozuar dhe formuar formularet e aplikimit. Keta formular permbajne nje informacion baze mbi detajet personale te aplikantit, dhe gjithashtu eksperiancat e shkollave dhe puneve te bera prej tyre.
    Kjo behet me teper per arsye se duhet krijuar nje dosje te aplikantit per te pare mundesite e pervetesimit te studimeve dhe perballimit te jeteses , pavaresisht nga veshtiresite qe do te perballin ne Londer, Angli.
    Si agjenci studentesh per Londren do te me duhet te lishencohem duke krijuar bisnes te rregullt dhe te ligjshem. Nje nga rregullat baze ka per te qene edhe avantazhi se agjencia do te dergoje zyrtarisht aplikimin ne ambasaden angleze ne Tirane.
    Ne te njejten kohe do te deshiroja interesim dhe besim total te aplikantit , duke siguruar qendrimin e tyre per aq kohe sa jane te lejuar nga Britania e madhe.

Ju lutem me shprehni mendimin tuaj per nje inisiative te tille.
    Ju pershendes.
    E sotmja, mesim i se djeshmes:
    E nesermja, mesimi tjeter

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    29-06-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    22
    Te lumte ANGEL82
    Ideja e jote shum e mire me ndimu te ardhmen e rinis shqipetare duke ndimuar dhe veten ne te njejten koh.
    Shpresoj qe te aprovohen aplikimet dhe biznesi jot te jet i sukseshum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    60
    faleminderit shume per mesazhin dhe per perkrahjen gjithashtu , sepse e kam me frike duke qene vetem 20 vjec.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Angel82, mendim shume i bukur po do te ishte me mire sikur te kishe dy apo tre shqiptare te tjere qe te ndihmonin me kete plan.
    Me gjithe qejf do te jipja ndihmen time por jetojme larg.
    Neqofse mund te bejme dicka nepermjet internetit do te jem e lumtur te ndihmoj.
    Shpresoj qe te heci mbare.
    Urime per kurajon dhe planin qe ke menduar.

te ecte mbare , ide shume mire dhe besoj frytdhenese!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    60

Faleminderit

Faleminderit te gjitheve per perkrahjen.
    Eshte e vertete qe do te me duhen patriote te tjere por tani po planifikoj projektin dhe ne baze te tij do te veproj se shpejti.
    Me pelqen ideja qe te kem korespodente neper bote qe kane deshire te me perkrahin.

Radio Shoqeria DJ Maska e Piloti
    Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    angel82
    Nese ke deshire mund te bashkepunojme bashke (d.m.th mund te te jap ndonje ndihme )
    por problemi eshte qe une ketu jam me nenshtetesi Joguslave dhe jo me nenshtetesi Shqiptare
    Nese mendon se te nevojitet ndihma ime me kontakto ne kete e-mail oplondon_uk@hotmail.com sepse une e provova te kontaktoja por Inbox-i i mesazheve te tuaja eshte "Full" dhe nuk mund te dergoj MP ndersa e-mail e ke bere qe mos te marresh e-mail nga antaret e forumit dhe keshtu qe skam nga te kontaktoj dhe fola ketu.

Ika tani se po behem gati me ik per shqiperi por do te kontaktojme me e-mail ose ketu ne forum,
    gjite te mirat angel82

P.S urime per temen

Tema tė Ngjashme

1. Agjensi autobuzash nė Kosovė dhe Maqedoni
    Nga cikita nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-11-2006, 11:44
  2. Moska akuzon Londrėn pėr spiunazh
    Nga Albin nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-01-2006, 12:10
  3. Anglezja lė Londrėn pėr Tiranėn
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-07-2005, 09:07
  4. Agjensi per administrimin e parave te Mafies
    Nga ALBA nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2004, 18:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •