Pershendetje te gjitheve!
Shpresoj qe kjo e premte te sjelli nje fundjave sa me te kendshme tek ju , duke u lene pak kohe edhe per Forumin.
Sot doja te shprehesha per nje nga planet e mia per te ardhmen qe mund te jete nje ide e shkelqyer per vendin tone.
Kam deshire qe se shpejti te nenshkruaj nje kontrate bisnesi me nje nga kolegjet e Londres per hapjen e nje agjensie studentesh ne Tirane. Ky kolegj ofron per studentet shqiptare nje variacion te shumte te gjuheve te huaja me te perdorura ne bote ne te gjitha nivelet e tyre, biznes dhe IT kompjuter ne tre nivele baze.
Deri tani i jam kushtuar me teper shpirterisht kesaj ideje, duke u pergatitur per veshtiresite e ndryshme qe mund te hasen. Prej disa ditesh kam filluar te mendoj materialisht duke kompozuar dhe formuar formularet e aplikimit. Keta formular permbajne nje informacion baze mbi detajet personale te aplikantit, dhe gjithashtu eksperiancat e shkollave dhe puneve te bera prej tyre.
Kjo behet me teper per arsye se duhet krijuar nje dosje te aplikantit per te pare mundesite e pervetesimit te studimeve dhe perballimit te jeteses , pavaresisht nga veshtiresite qe do te perballin ne Londer, Angli.
Si agjenci studentesh per Londren do te me duhet te lishencohem duke krijuar bisnes te rregullt dhe te ligjshem. Nje nga rregullat baze ka per te qene edhe avantazhi se agjencia do te dergoje zyrtarisht aplikimin ne ambasaden angleze ne Tirane.
Ne te njejten kohe do te deshiroja interesim dhe besim total te aplikantit , duke siguruar qendrimin e tyre per aq kohe sa jane te lejuar nga Britania e madhe.
Ju lutem me shprehni mendimin tuaj per nje inisiative te tille.
Ju pershendes.
Krijoni Kontakt