Per mendimin tim femrat nuk mund te jene filozofe ose mund te jene shume siperfaqesisht nga si e shikoj une...
mbase femrat ne kete forum kane mendimin krejt te kunder qe e mirepres...
Per mendimin tim femrat nuk mund te jene filozofe ose mund te jene shume siperfaqesisht nga si e shikoj une...
mbase femrat ne kete forum kane mendimin krejt te kunder qe e mirepres...
MtrX ubicumque felix
Nuk e kuptoj se pari nga te vjen ty ky mendim?
Sill argumenta.Pastaj le te sjellin femrat kundra argumentat e tyre.
![]()
Laguna Blu
Po, e drejte
Kam mendimin se psh persa i perket nje libri romantik ose me pershkrime te gjere ndjenjash dhe emocionesh, femrat kane shume talent, kjo dhe nga natyra e tyre; pra ato i vene rendesi ketyre vlerave ose ndjenjave me sakte...
Kur vjen puna ne anen e filozofise duket se eshte me shume e prere per tu arritur nga meshkujt, gjithmone per mendimin tim (pmt).
Vete menyra se si femrat shtrojne nje pyetje, ndryshon dhe ka me shume gjasa qe pyetja te mos gjeje asnje pergjigje nqs nuk eshte e shpjeguar ne menyre subjektive dhe e bazuar ne menyre te theksuar ne ndjenja dhe perjetime...
Ndersa meshkujt do shtrojne nje pyetje me thelbesore dhe do ia arrijne te gjejne nje pergjigje sa me objektive per nje dhe nje te vetme pyetje se po u bene me shume se nje harroje, pra meshkujt do ta gjejne pergjigjen (ne menyre llogjike matematike) ose di ia bejne bam...
Prandaj meshkujt jane me te prere per filozofi, dhe jane me te shumtet nder emrat e filozofeve gjeniale...
Pres mendimin tend atehere Shpirta
ReSpEkT
MtrX ubicumque felix
Laguna Blu
"Vete menyra se si femrat shtrojne nje pyetje, ndryshon dhe ka me shume gjasa qe pyetja te mos gjeje asnje pergjigje nqs nuk eshte e shpjeguar ne menyre subjektive dhe e bazuar ne menyre te theksuar ne ndjenja dhe perjetime..."
Nuk te duket pikerish ky arsyetimi jot paksa i ceket?!
Ok, ne nje fare menyre mund te jem dakort me ty. Por vetem ne nje fare menyre ama.
Eshte e vertete qe femrat jane me te predispozuara te harrohen pas fjaleve dhe te mbeshtjellin nje varg ndjenjash dhe sinonimesh e metaforash dhe ndoshta me shume do ishte nje veper artistike sesa nje meditim filozofik.
Megjithate nuk dua t'i futesh te gjitha ne nje thes. Ndoshta meshkujt jane me pragmatike me te sakte me te kalkuluar ne kete drejtim dhe atehere normal qe edhe perfundimet jane me konkrete. Ndoshta femrat ,pikerisht sepse ngaterrohen me kembet e tyre ne nje varg ndjenjash ...po ngaterrohem edhe vete.
Une nuk di te te kundershtoj me force. Desha vetem te te beja te mos lije nje teme cyryke , te ceket sic thua ti , ashtu sic e bejne femrat pyetjen.
Une jam e ndergjegjshme qe nuk para ia thek nga kjo ane. Per mua e rendesishme eshte ndjenja, arti , natyra dhe si t'a paraqes sa me bukur ate.
Pershendetje![]()
Laguna Blu
Ah edhe nje gje, ndoshta per femrat me e rendesishme eshte te dine si te jetojne , si te dashurojne , si te bejne per vete nje mashkull , si te jene gjithmone siper...dhe atehere filozofojne per veten e tyre dhe i lene burrat te merren gjoja me pune te medha.
Prapa cdo burri te madh qendron nje femer e madhe!
Laguna Blu
E vertete,
Femrat jane me ambicioze se meshkujt, kjo lidhet dhe me lakmine, po nuk e di sa pozitive eshte, per mua kjo e shtyn boten te behet nje vend me i keq per te jetuar, si thua ti?
Prapa cdo Adami, fshihet nje Eve dhe nje molle...
ReSpEkT
MtrX ubicumque felix
Hahahahaha
ok!
varet.....
Nuk e di. ndoshta behet bota me e keqe por nuk besoj sepse cdo femer eshte ose do jete nje nene e ardhshme dhe nena eshte djep dashurie
Apo e ke fjalen per ambicien. Per mua ambicia nuk ka asgje te keqe aq kohe sa nuk i shkel me te dyja kembet te tjeret( se me nje kembe ose me dore lejohet se ndryshe nuk ke si i hap rruge vetes)
EVA- do te thote gjarper.Nje lakueshmeri finese dhe rreshqitje te cilen nuk e ze dot , nuk e lidh dot..
Laguna Blu
MtrX, perdor fakte kur fillon e thua gjera te tilla.
S'kam shume te te them, por vetem kaq: mos i fut te gjitha ne nje thes.
I keni bere femrat hileqare, xheloze, te dobeta, budallaqe, llafazane, te pallogjikshme, etj. etj..
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
une mendoj se femrat mund te jene filozove por jo ne perqindjen e meshkujve!
Krijoni Kontakt