Nga Caraibet do shkoj ne Madagaskar![]()
Nga Caraibet do shkoj ne Madagaskar![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Duke qene se me 10 Shtator eshte festa e Fiter Bajramit, pushimet i kam lene t'i nis me date 12 Shtator. Do jem me familjen (te shoqen dhe djalin) dhe mendoj qe te vizitoj bregdetin malazez (Ulqin, Kotor, Budva) dhe te dal per disa dite ne Kroaci, ne zonen e Dubrovnikut.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Nese ske qene me pare ne Mayorka ath po te them se do kenaqesh shume.
Muzika gjithmone yll.Shko ne Palma tek nje pub i quajtur BRASIL;ne Kaja majorka 5 min larg Palma majorkes ke diskon sh te madhe o e para o e treta ne evrop,ke nemo center qe org zhytje me bicim nendetese,ke marryland spektakel delfinesh dhe mundesira te tjera per te pare kafsh qe si ndeshim live,ke plazh te bukur Sakalobra,shkebor po uji val i ngrohte,ke aqualand e keshtu plot jane per tu kenaq dhe eglendis...ah eshte edhe nje bicim ndertese me pamje si anije pirate ne kaja majorka ku behet spektakel i madh i bukur duhet te jete se blihej bileta nje jave para dhe kishte rradhe te gjate per tu fut....une se pata fatin te hyja......prita kot ne radhe deri sa mora vesh qe bileta prenotohej me pare ngaqe kish kerkesa shume....
p.s plus qe jane dhe sh alegro si milet
befsh qejf pra
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
une 10 dite Itali,Sardenj me sakt
dhe nje jave ne Turqi per femijet
fundjavave gjithmone ne Vlore
mezi po pres
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
me 1 Gusht do nisem per ne Alanya (Turqi) per 10 dite,me kane thene se eshte nje mrekulli,
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Po si zakonisht..Ulqin (vec jemi kone nja 1 jave) dhe tani ne gusht besoj qe shkoj prape..... ku tjeter pervec ne Shqiperi : p
Shqipėri - Kosovė![]()
Pasi kalova nje jave ne Sanremo e ne Shqiperi.
Do bej du jav ne Berlin ,rruges do ndaloj du dit ne prag.
Kisemet zotit.
Shpresoj ta thyj qafen per nja nje jave ne tirane, te shohim si do shkojn ditet e pushimeve.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt