Qysh po vijn do re mdoket ne shpi![]()
Qysh po vijn do re mdoket ne shpi![]()
Dashka shikuar njehere kjo e evropa goxha lire qenka me gjith bileta .
Mua me duhen 1500$ per person (3 persona) vetem bileta avioni per ne shqiperi e le gjerat e tjera mos ti ze une .Them gjithmone qe nuk vete ne shqiperi per 2-3 vjet po sa vjen vera andej e kam syrin .Po ti hajde dhe 1 jave ne jug tani ne vere nuk do zhgenjehesh ,gjen hotele qe te ofrojne sherbim te mire , me beso ,eshte goxha bukur
Po andej nga bora bora ke qene ?? andej ma ka qefi mua ,po me kane thene qe eshte goxha shtrenjte ....
Une kam qene 2 here nga nje jave ne kroaci dhe jua sygjeroj kush nuk ka qene ,ishte fantastike por xhepin mbusheni mire .
E mir mir tani qe u sigurova qe nuk je drogaxhi pushime te mbara![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 06-07-2012 mė 23:46
une ka vite qe pushimet e verteta i bej jashte europes. ne europe hotelet dhe ushqimi jane shtrenjte (flas ne pergjethsi, pasi ndryshon nga shteti ne shtet).
mes europes dhe amerikes ndryshojne shume fluturimet brenda per brenda. ne europe mund te fluturosh me cmime shume me te lira se brenda amerikes.
pastaj edhe sherbimi hekurudhor ne europe eshte shume me funksional se ne US.
nuk kam dyshim qe eshte bukur.Po ti hajde dhe 1 jave ne jug tani ne vere nuk do zhgenjehesh ,gjen hotele qe te ofrojne sherbim te mire , me beso ,eshte goxha bukur
une jam nga shkodra e te shkoj ne sarande duke pasur parasysh rrugen, trafikun e gushtit dhe disiplinen e shofereve shqiptar, udhetimi ne vend qe te jete nje pushim, ktheht ne nje stres te papare...
nuk kam qene dhe nuk kam nder mend te shkoj. nuk me pelqejne vendet ku ka plazh, plazh dhe vetem plazh. nuk me pelqejne vendet si maldive apo seychelles.Po andej nga bora bora ke qene ?? andej ma ka qefi mua ,po me kane thene qe eshte goxha shtrenjte ....
me mire ne azi juglindore. pervec plazheve perrallore ke edhe shume gjera te tjera per te vizituar.
une vjet qe isha, nuk vura re cmime skandaloze. normalisht ne krahasim me shqiperine ishte me shtrenjte, por perseri shume lire ne krahasim me italine per shembull...Une kam qene 2 here nga nje jave ne kroaci dhe jua sygjeroj kush nuk ka qene ,ishte fantastike por xhepin mbusheni mire .
Vasudhaiva Kutumbakam
Nje jave ne Sardenja ,shtator Shqiperi..... me andej te shoh o Hungari o ...Prage ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kete vere mendoj se do shkoj ne brigjet e bukura te Vlores.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
edhe 3 dit dhe jam per pushime....mezi po pres...![]()
Krijoni Kontakt