Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 140
    madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    31 Korrik, 1:25 a.m.

Mungesa dhe malli sot shkelen me kepuce te hekurta mbi zemren time... thua se donin ta shtypnin sikur te kishte qene nje domate e tej-pjekur... prej atyre te butave fare...

Me duhet te shpresoj se eshte kalimtare. Kush do ma tregoje kete? Agimi i dites qe vjen, apo ngrysja e nates vijuese?
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Kam ditelindjen... ne gusht e kam, dhe e pranoj qe ndihem e vecante qe e kam ne gusht, nuk e di pse? Un kam ditelindjen, per cudi, nuk i mirepres urimet, as dhuratat, un dua qe gushti tjeter te jete me te vertet "tjeter gusht." Gushti esht madheshtor, jo si une... Gushti eshte muaji im...me perket mua nje dite e tij (te pakten). Pse e dua kaq shume gushtin, por urrej ditelindjen time?

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    askush alias...

ndienjat jane ndienja, dhe shprehen nga njerezit. disa ua shprehin shokeve/shoqeve, disa psikologeve, disa nenes, babait etj.. disa i mbajne te fshehura, por nga presioni i tyre, nga angushtia vuajne. ilaēi eshte lirimi i tyre, largimi i tyre nga brendia e trupit..

njerezit ne kete teme, tregojne ato ndienja qe done ti tregojne. nuk jane te gjitha, nuk jane te plota, shpeshhere, per dike qe se njef autorin e ndonje posti/ndienje, edhe te pakuptueshme..

ditari s'eshte privat, sepse asnje teme nuk eshte prone e imja. une me te vertete jam hapesi i temes, mirepo, ditari eshte per ndienja, e ato te gjithe i kemi.

edhe kafshet kane intimitetin e tyre, packa se ne boten e tyre, jo shume e kuptojme. njeriu nga kafsha ndryshon vetem per kah perberja fizike dhe aftesia e mendimit racional, jo per nga intimiteti dhe ndienjat e (pa)shprehura.

pa ju futur filozofimeve boshe te cilat nuk kane ndonje fryt, po i jap fund kesaj shkrese, me shpresen se me ke mirekuptuar.

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Ndoshta askushi vertet te ka mirekuptuar, kurse une hic fare.
    Jo mire kuptuar, po as kuptuar nuk te kam.
    Ca kishin postimet e mija qe i fshive?
    Jo per gje, po mezi i mbledh fjalet kur shkruaj dhe te me shkoje mundimi kot keshtu.......
    aaaaaa.... kjo nuk eshte mire, nuk eshte mire.........
    Ji Vetvetja!

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Uroj qe te mos na i fshijne ndjenjat ashtu sic po bejne me postimet ne kete forum!
    Deri te Molla e Kuqe!

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Hekuran1,

postimet qe jane fshire kane pasur permbajtje qe nuk perkon me natyren e kesaj teme. Prandaj, nuk ka arsye te te mbetet hatri qe ndonjehere behet ndonje pastrim ne dobi te mbarevajtjes se kesaj teme dhe te Ditarit te Meditimeve ne pergjithesi.

Nga vete emertimi i ketij nenforumi nenkuptohet se per cfare postimesh eshte i dedikuar. Cdo postim jashte teme padyshim se do te fshihet. Do te mirepriten te gjitha krijimet letrare apo meditimet, si dhe komentet lidhur me to, por nuk do te lejohet qe ky ambient te shnderrohet ne fushebeteje per qerimin e hesapeve personale.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Durres, 5 gusht...
    Sa ndryshime paska pesuar qyteti i Dyrrahut?!
    Sa me afsh kam perqafuar valezat e detit dhe rrezet e arta te diellit mbi adriatik!
    Sa i bukur plazhi i Durresit. E tere shqiptaria aty!
    Deri te Molla e Kuqe!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Nėnės:

Se jeta nis ne krahet e tua
    ndaj perseris se vetem ty te dua.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

"Do te jetoj te te dua"- c'fjali e embel!

i/e regjistruar Maska e |-|e|\|a
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Postime
    109
    ...shkembehemi kryqezimesh pa ditur se atje, ne udhen e lene pas jargavitet shpirti i lengezuar duke vrapuar dyer-muzgjeve per pak bese pritjesh,
    vec pritja mbeti nishan ndajneteve tona,
    nje pritje pa fillim e fund kjo stėrpritje e cuditur .

(personale)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga |-|e|\|a : 08-08-2003 mė 15:23

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •