X, X, sot po vė X e javės sė tretė qė s'kam pirė mė cigare. Tull fare jam mė i fortė se tundimi. Aq ishte njė javė vuajtje qė mė kaliti pak nga lėshimi nė brengim, dhe ato rrahje zemre tė cigares i shpreva me nerva dhe inat gjatė vrapit. Bjeri edhe mė fortė, kėllcitja sa t'kesh fuqi, bjeri aty ku e vret Drin.
I thashė kėto tė gjitha tek ura mbi lumin Los Angeles, dhe ndjeva rrėkenė e ujit t'mi mertė pėr nė oqeanin Paqėsor. Mbase kjo ėshtė edhe arsyeja pse quhem Drin. Kushedi, mbase po.
Kam qė tė dielėn qė ndihem i gėzuar qė jetoj. Kam qė atė ditė qė zgjohem me gėzim nė mėngjes. Dhe s'di pse, sepse tė premten e mallkova njerzimin pėr dashurinė pėr tė, dhe se njerzimi dashurinė e shiste pėr tė blerė egoizimin, por kjo blerje ishte mė shumė vjedhje sesa diēka e drejtė. Dhe ēfarė tė them? Unė isha ai qė mallkoj ata njerėz, porqė ndihet i gėzuar sot. Mbase nuk ishte njė mallkim, por veē njė lutje kundrejt Zotit. Unė sot shoh atė qė kam pėrballė, dhe ēfarė mund tė shoh pėrpara syve, ashu siē ėshtė situata. Nuk kam pritur qė tė dielėn, ose mė mirė qė tė shtunėn pėr ēfarė do t'mė shėronte, duke ju bindur atij qė jam. Dhe do ti veēse tull fare mė ka ndodhur qė nė atė ēast. Tamam kur s'i prisja mė kanė gėzuar shumė gjėra gjatė kėtyre ditėve, dhe nė fakt sinqerisht nuk prisja qė tė ndodhnin. Dhe s'kam ndėrmėnd tė pres, sepse ĒFARĖ DASHUROJ JA KAM THĖNĖ DHE MIRĖBESUAR ZOTIT. ĒFARĖ PRES NGA KJO BOTĖ, ĒFARĖ MĖ SHQETĖSON JA KALLZOVA I PĖRULUR... dhe sot ndihem i gėzuar sepse frymarrė, sepse ēfarė kėrkoja po i shoh si shėnja pak e nga pak, dhe megjithėse ZOT ti e di pse ndodhem nė kėtė lagje, nė kėtė shtėpi... po kam besim tek ty.
Krijoni Kontakt