...edhe ishte koha e fundit te tundoseshin nga deget, qe te dyja ishin te lengshme
PPD
Pashe
Pjeshket ne
Dege
...edhe ishte koha e fundit te tundoseshin nga deget, qe te dyja ishin te lengshme
PPD
Pashe
Pjeshket ne
Dege
ncuk
Shtator i EGER 25...
Lumturia ime jam une, jo ti
Jo vetem se ti mund te jesh kalimatar
Por edhe se ti do qe une te jem ajo qe nuk jam.
.................................................. .............................
Ti thua se jam transparente
eshte e lehte ta harrosh.
Por atehere perse kerkon te shfrytezosh jeten time
Per ti provuar vetes tende kush je ti?
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
26 shtator, ose 27 diku ...
ne lindje ...
(Anatoli )![]()
e bardhe sot, jo..e zeze jo jo as e zeze.....blu po po tamam blu.
27 shtator...
Kater stine te nderruara brenda nje paraditeje! Po ndodhka edhe kjo. Ne mengjes ia behu nje mjegull e zymte qe i ngjante vjeshtes. Me pas nje ere e ftohte me krahneze tamam si ne dimer, me pas ia behu vera e ngrohte me nje diell qe dukej se tallej me ne, e tani kur po shkruaj moti me ngjet ne pranvere!
Sa e dua pranveren!
E ka gjelbrimin brenda, prandaj!
Deri te Molla e Kuqe!
27 shtator...
Pse e dua tetorin te vije neser?
28 shtator...
Tani per tani brigantet qe kane terrorizuar sistemin po kerkohen imtesisht "Gjalle a Vdekur".
Kur t'e gjehen dhe pasi te pushkatohen, e para qe do ta marre vesh do jete qeveria, dhe i fundit qe do te transmetoje ekzekutimin e tyre dhe shembjen e qeverise se vjeter do jete televizioni.
Ju te tjeret mire keni qene ihere?![]()
29 Shtator,
2 dite me shume se 2 vjet, plot ngritje e rrezime......si iken ditet kshuu?
Sot prapė do tė jem nė qytetin ngjyrė gri... sa keq qė edhe kujtimet e marrin kėtė ngjyrė tė pajetė... njė copė kaltėrsi gjithsesi do tė mundohem t'ia marr liqenit, kėtij nė veri...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Mjegull ne Prishtine!
Ka rrezik qe aeroplanet te mos mund te aterrojne!
Une vazhdoj te pres ne aeroport!
Kam nje parandjenje se Di-Di megjithate do te kthehet.
Deri te Molla e Kuqe!
Krijoni Kontakt