Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Jam plotesisht dakort qe duhet mbeshtetur opozita e sotme.

Une po filloj te sjell tek "problematika shqiptare"

diskutimin tone qe ne forumin e vjeter

"E djathta"

Anton
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    ANGLI
    Postime
    14
    pershendetje

o lac ti thua qe nuk je elektorat i djathte gjithashtu thua se i urren komunistat, une nuk po te marre vesh o lac me dukesh pak i padeshifrueshem. A po mos ndoshta je me qendren.
    Ndersa sa ju perket gabimeve te PD dhe te Berishes une e kam shprehur edhe ne fillim dhe po ta theme prape, gabimet e PD te Berishes te lidershipit te saj jane te korrigjueshme ne krahasim me bemat dhe gjemat e PS, dhe te krereve te saj.
    Gjithashtu PD sot per sot ka elektoratin me te madh ne Shqiperi dhe hape pas hapi po shkon aty ku deshiron shumica e shqiptareve, prandaj o lac shikoje kete pune me kthjelltesi sepse dashte apo nuk dashte te gjithe po e shikojne se dita dites PS po diskretitohet dhe PD dhe opozita ne teresi po ecen me hapa te sigurte drejt pushtetit.

i regjistruar Maska e Breshka
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Postime
    351

Roza..........

Ju mos pretendoni qe te gjithe qe hyjne ketu te jene ne nje mendje dhe te suportojne opozite, i humbet lezeti diskutimit. Duhen ca si Llaci, qe ngjyres se kuqe i kan hedhur pak te bardhe dhe duken roze. Duke na u paraqitur roze, i duket vetja te moderuar dhe objektiv, qe shajne para mbrapa demokratet, por as per hipokrizi nuk i behet qe te shajne kurven e kuqe PS. Te tille ka me tonelata ne Shypni dhe jam i bindur qe shumica e tyre jane katunar. Mos prit suport nga katunaret, zaten kjo eshte fatkeqesia me e madhe e jona, te qenurit 80% katunar. Era e bolshevizmit gjithmone do i terheqi.

Kurajo

i/e regjistruar Maska e klevis2
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    87
    Me avash ti breshka jo te gjithe ata qe sjane ne nje mendje me ty jane katundare.Mos e merr me kaq vrull se sbesoj se spo cliron Shqiperine nga zgjedha e kuqe me fyerje e sa per katundare as e djathta ne Shqiperi ska pak jo mjafton te shohesh si e drejtuan Shqiperine nga 92 ne 97 e si e katandisen ne 4 vjet.Le qe ti je nga ato qe kane vetem urrejtje e me urrejtje snderton dot asgje.

i/e regjistruar Maska e laci
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    germany
    Postime
    14

me hapin e breshkes

o london 999 e kam shkruajtur edhe me siper se jam kunder atyre qe qeverisin sot.por opozita qe ti kerkon qe ne te mbeshtesim eshte e paralizuar,eshte nje opozite e pafte.opozita nuk eshte distancuar akoma nga drejtus te saj qe ne 1997 ne bashkupim me krimenelet e PS dogjen shqiperin.dhe ti breshka ne qofte se don te takosh katundar shko para selise PD se takon sa te duash dhe nga ti duash(tropoja kukesi etjer).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    ANGLI
    Postime
    14

kur kendon katunaria

pergjigje.

o lac e shoh se ti e ke ndare mendjen qe ne cfare do rrethanash ti te mos e pranosh te verteten.
    Kjo per mendimin tim vjen nga nje arsye e vetme: i gjendur ngushte nga diskretitimi i PS dhe nga kritikat e ashpra qe i vijne asaj nga te gjitha anet jo me vetem nga opozita dhe mediat e saj por edhe nga ato { media analiste etj. } qe e mbronin me fanatizem atehere ti ne pamundesi per ta mbrojtur PS sepse po ta beje nje gje te tille do te dilte ne pah jo vetem qe je nje katunar { pasi kjo dihet } por do te dukeshe katunar budalla qe aq din dhe aq flet por ti na del qe je katunar i zgjuar. Atehere arma jote e fundit mbetet sharja me cdo kusht e opozites vecanerisht e PD dhe e Berishes, por sidoqofte e perkrahe ose se perkrahe ti pune e madhe nuk i prish pune njeriu.

katunar more burr me ti hjeke 7 lekure qytetar nuk behesh kurre .

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    London99, dhe ju te tjeret.

Te gjithe kane nje fjale per te shkruajtur ne forum, por jo te gjitha mendimet jane me vlere. Secili i gjykon sipas aftesive te tija dhe arsimit qe gezon. Prandaj kur shkruani ne forum duhet te jeni te pergatitur qe te lexoni lloj lloj mendimesh.

Diskutoni e replikoni me ata qe ju mendoni se ja vlen te diskutosh, dhe injoroni te gjithe ata qe nuk besoni se ja vlen te diskutosh. Ta them kete pasi nuk dua qe diskutimi ne forum te degjeneroje ne sharrje.

Me respekt
    Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

i/e regjistruar Maska e laci
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    germany
    Postime
    14

alo kuksi

o london 999 ti ke hapur nje teme dhe ja perpjekur te jap mendimin tim rreth temes dhe ne asnje moment nuk te kam ofenduar ty personalisht.megjithate ti tregon nivelin tend. me respekt laci.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    ANGLI
    Postime
    14
    E MIRA DOTE SHIHET
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga london999 : 17-06-2002 mė 13:18

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    ANGLI
    Postime
    14
    FUND...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DMPNE mori mbeshtetje te fuqishme nga BDI !!!
    Nga faruk_01 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-04-2009, 18:56
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 12:43
  3. Berisha: Largohem nga politika nėse PD humb zgjedhjet
    Nga Qerim nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 04:41
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38
  5. BERISHA: MITINGU I NDRYSHIMIT
    Nga Dita nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 02-04-2003, 01:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •