Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    degjo marcel Zoti nuk eshte njeri qe te eci ne rere pastaj ku e di ti qe Zoti ka krahe eshte mire o zemra e vellait qe mos te themi per Zotin vetem ato gjera qe ai ka thene per veten e tij.sepse seshte mire ta krahasojme Zotin me krijesat biles kur ti krahason njeriun me nje njeri me te meta ai se pelqen kete po Zoti madheshtor nuk do qe krijesat e tij ta bejne ate me te meta por ta madherojne ta pastrojne nga cilesite e mangeta .por nese do te shprehesh dashurine e Zotit ndaj krijesave ka mynyra te tjera psh. shiu bie pike pike si meshire qe ka Zoti ndaj njerzve imagjinoni sikur te binte i gjithe si det etj shembuj te cilat nuk bejme gabime ne to.thnx
    Ndryshuar për herë të fundit nga Klevis2000 : 02-07-2003 më 06:45

Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Ne momentet me te veshtira te jetes, Perendia te mban ne krah dhe ne rere duken vetem gjurmet e Zotit, sepse njeriu eshte ne krahet e Zotit, ne krahet e Krijuesit, i cili ben qe te kapercehen veshtiresite pikerisht atehere kur cdo gje duket e pakalueshme.
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

i/e regjistruar Maska e The Hobbit
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Postime
    211
    Ditet kur ne pame vetem nje pale gjurme jane ato dite qe kemi menduar se Zoti ka qene larg nesh, madje i distancuar. Jne pikerisht ato momente kur ngrihet zeri i ankeseskundrejt Perendise, por pikerisht ne ato momnete jo vetem qe Perendia ka "ecur" prane nesh, por ka qene ne thellesi te problemit dhe te veshtiresise sone dhe nuk na ka lene qe te rrezohemi...I tille eshte Perendia dhe Krishti Jezus, por fatkeqesia eshte e jona sepse njohim kaq shume pak ate dhe dashurine e Tij ndaj nesh...

pershendetje
    Give light and the darkness will disappear of itself.
    Erasmus (d. 1536)

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anëtarësuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Hmmmmm Marseli c'eshte gjith ky vrull mer.

Mos u pendo per dicka qe ke bere,sepse kur e ke bere ke qene i lumtur.Pastaj mos mendo se mbaroj gjithcka,Endrrat jan si yjet,mjafton te ngresh koken lart,dhe jane gjithmon atje.Pra mos e humb kurre besimin tek zoti,ndoshta vonon po kurre nuk harron.

See u later ^^Gjalica^^

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2003
    Postime
    20
    Marcel, mendoj se gjithkush mund t'i jape interpretimin e tij çdo gjeje qe lexon. Interpretimi im ishte laik, prandaj mendoj se nuk perputhej me mendimin e asaj qe TI kishe shkruar.

{{{Mundohuni te kuptoni dhe pranoni dhe mendimet e atyre qe nuk besojne tek Zoti, por ka persona qe besojne me teper tek forca e natyres dhe e vete NJERIUT per te ecur ne kete jete!!!}}}

Ju pershendes te gjitheve, CHERRY 13.

Memnoch, (the accuser) Maska e Marcel
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15
    kjo histori eshte thjesht nje proze e bere prej meje dhe arsyeja ishte thjesht tiu tregoja njerzve se kur ata ndodhen ne caste te veshtira e humbasin shpresen te zoti dhe gjithmone i versulen ati gjithe inat duke e mallkuar dhe duke i thene ku je o zot pse ike, pse me le................... po ne fakt jemi ne ata qe ikim nga ai kur cdo gje eshte ne rregull, dhe casti kur jane vetem nje pal gjurme eshte casti kur ne qendrojme ne krahet e zotit,, domethene,, jemi ne ata qe e kemi braktisur zotin, ndersa ai ndodhet gjithmione pran nesh.............................................. ........
    THE END
    shpreso se e keni pelqyer

Gjithmon Tirons Maska e Tironci
    Anëtarësuar
    29-03-2003
    Vendndodhja
    ke Sofra Tironce...tu bo qejf :-)
    Postime
    67
    Marcelo...historia ishte e bukur, po me sa me kujtohet e kam lexuar ke bibla...nuk jam i sigurt po ne nje liber e kam lexuar...
    Shnet e pare

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15
    ska mundesi ta keni lexuar ne ndo nje liber
    ndoshta do keni nderin ta lexoni ne te ardhmen dhe ne librin time

Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Tironci!

Kjo histori gjendet tek kjo adrese :
    http://www.angeleyes2.com/platinum/r...l?rel/rel3.jpg
    Ne kete faqe shko tek opsioni "SELECT YOUR POEM FOR YOUR CARD" dhe zgjidh poemen "Footprints" dhe pastaj "Read Selected Poem", dhe do te lexosh te njejten histori qe Marceli ka shkruar me siper. Gjithashtu ne kete faqe mund te lexosh edhe shume poema dhe histori te tjera shume te bukura.
    Pershendetje dhe gjithe te mirat.
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15
    e pabesueshme............
    nejse kete proze e kam degjuar ne nje filem por ishte krejtesisht ndryshe prej kesaj qe kam shkruar une... nejse i hope u like my version.........

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •