Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anëtarësuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Pershendetje Marcel!

Kete e ka shkruajtur edhe Albo tek Forumi "Mesime nga Bibla", tek tema qe kam hapur une "Kryqi... Perendi folem..."

Miqesisht Abigail!
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128

bismil lahirr rrahmanirr rrahim

nuk dua tjua prish lumturine e te besuarit sipas menyres tuaj por desha te shtoja dicka

pse kristjanet nuk e rrefuzuan jezusin si bir te Zotit?

sepse besimi ne ate epoke ishte pagan dmth njeriu e njihte Zotin si veten e tij, me te njejtat forma, me te njejtat deshira dhe kur erdhi kjo fe e re tek keto popuj e besuan lehte se Zoti nje qenje supreme e pa te meta mund te kishte pasur nje femije me nje njeri te thjeshte nje person normal

e njejta gje ndodh dhe me paganet moderrn qe e mendojne zotin si veten e tyre por ja cthote Krijusi per veten e tij

1. Thuaj: Ai, All-llahu është Një!
    2. All-llahu është Ai që çdo krijesë i drejtohet (i mbështetet) për çdo nevojë.
    3. As s'ka lindur kë, as nuk është i lindur.
    4. Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.
    4. Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.

2:255.
    All-llahu - s'ka zot pos Tij. I Gjalli, Vigjiluesi. Nuk e ze të koturit, e as gjumi. E Tija është ç'ka në qiej dhe ç'ka në tokë. Kush mund të ndërmjetësojë te Ai, pos me lejën e Tij? Ai e di se ç'po u ndodhë dhe ç'do t'u ndodhë. Dhe asgjë nga dija e Tij nuk mund të përvetësojnë, pos sa të dojë Ai. Ndërsa pushteti i Tij përfshin qiejt dhe tokën. E nuk lodhet duke i ruajtur (mirëmbajtur), ngase Ai është i Larti, Madhështori.

ja cthote Zoti per ata qe mendojne se ai i ka braktisur

2:186.
    E kur robët e Mi të pyesin ty për Mua, Unë jam afër, i përgjigjem lutjes kur lutësi më lutet, pra për të qenë ata drejt të udhëzuar, le të më përgjigjen ata Mua dhe le të më besojnë Mua.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •