Pershendetje te gjitheve , po ashtu dhe ty (enes22) te kam komshi dhe shum afer , edhe une jetoj ne Antwerpen Linkeroever
Kusjes voor iederen![]()
Pershendetje te gjitheve , po ashtu dhe ty (enes22) te kam komshi dhe shum afer , edhe une jetoj ne Antwerpen Linkeroever
Kusjes voor iederen![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Pershendetje te gjitheve , : ) dhe malli faleminderit per mirseardhjen qe me urove vertete qenkemi komshi
une banoj ne Borgerhout![]()
nje pershendetje per te gjithe anetaret e kesaj teme
nga enes22
Gjithçka ka në qiej e në tokë i bën sexhde vetëm All-llahut me dëshirë ose me dhunë, (i bëjnë sexhde) edhe hijet e tyre në mëngjes e mbrëmje.
multimedia islame
gjithcka mbi multimedian islame
pershendetje
kush di ndonje gje rreth papirave te na thoje,flitet sikur do te bejne rregullarizim por deri tani s po shohim gje.
faleminderit
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Pershendetje
personalisht nuk di gje
nese do te dija me gjitheqejf
megjithate te pyes nje here
dhe pastaj te kthej pergjigje ok
hajd te pershendes ty dhe te gjithe anetaret e kesaj teme
Gjithçka ka në qiej e në tokë i bën sexhde vetëm All-llahut me dëshirë ose me dhunë, (i bëjnë sexhde) edhe hijet e tyre në mëngjes e mbrëmje.
multimedia islame
Pershendetje.
Persa i perket pyetjes per papirat, asgje nuk ka te sakte vetem fjale, dhe sipas fjaleve do behet nje rregullarizim, ku kryesisht qe do perfitojne do jene familjaret qe jan te intergruar dhe kan femijet ne shkolla dhe qe kane kohe ne belgjike (para 2000se).
Shpresojme!!!
Pershendetje
Ju pershendes te gjitheve nga Belgjika.
Per punen e letrave eshte bere shum keq por ka gjithmone shpresa , ajo vdes e fundit.
Per at rregullacioin eshte e vertet qe do ua japin shum vetave krysisht familjareve me femije ne shkolle.
Por fjala o fjale spo i shofim rrezultatet.
Miniistri i puneve te mbrendeshme ky i riu ne fakt Patrick Dewael qe eshte nga e njejta partie siç e Krymenistrit (VLD) publikoj nje artikull ku ne mes te tjerash thuhej ''Belgjika ka nevoj per emirgrante , jemi te gatshem per ti hap prap kufijte per puntore per ne branshe specifike'' Me poshte shtonte edhe diçka shum me rrendesi qe belgjikes i nevojiten shum puna e dorres sepse popullacioni po vjetersohet edhe per moment eshte 10 puntor per 3 pensionist edhe deri ne vitiin 2020 do jene 10 puntor per 7 pensionist.
Dmth rraporti tani eshte 10 per 3
E ne vitin 2020 do jete 10 per 7.
Vjetersia e popullise do te thote qe puntoret duhet te pagajne edhe shum me shum tatime seç paguajme tani.
Shkrim i publikuar ne gazeten Le Soir.
Belgjika nuk eshte afer qe te myll kufijte keshtu qe dmth qe ka ende nevoje per imigrante.
Letrat i japin veshtire por perfundojne me dhenje te dokumentave, kjo vone eshte fale njerzeve pasi qe i kan mare letrat kan fillu me be pisliqe.
Durim njerz edhe letrat do vine.
Me respekte per ju te gjithe
BelgiumBoY
Services Administrator
Lider I Grupit #DHOMAT
pergjigje per Ambrida
mesa mora besh une
ndonje gje te re ska
te vjetrat besoj i di
hajd pershendetje per te gjithe
multimedia islame
Une nuk i besoj Belgjikes keshtu kane thene gjithmon ata per dokumentat por skane bere gje .
Me vjen keq se dje me date 9 /03/04 kthyen 40 shqiptare me avion nga Belgjika per ne Tirane, po ashtu dhe ne Kosove.
Une e kam hequr sikletin e dokumentave i kam gati 3 vjet , por shpresoj per ju te gjithe ti merrni sa me shpejt.
enes22 ah jetoke ne borgerout shpresoj te pelqej atje ku jeton se ka vetem marokan.
Suksese vllai![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Pershendetje
Belgjikes duhet ti kemi besim kur thot qe do jap letrat.
Sa i perket asaj qe thuani ju malli per ato refugjatet qe paska kthyer Belgjika eshte e vertet jan kthyer 40 veta, 23 nga Shqiperia edhe 17 nga Kosova.
98 pergjind e atyre qe u kthyen me at aeroplan vinin nga burgu dmth Belgjika paska kthyer disa kriminel qe skan shum rrendesi sa e sa per te dal para popullit sepse jan zgjedhjet tani edhe sduan qe partit e ektremiste siç jan Vlamse Blok edhe Front National te marin vota me shum sesa qe kan mare pikerisht aty ku jeton ty malli dmth ne Antwerpen.
Desha te shtoj qe kthimin e kan shoqeruar 90 veta, polic , doktor , infermier qe gjithçka te shkoj ne rregull.
Ketij kthimi i jane bashkangjytur edhe 2 shtet tjera te BENELEUX Dmth Hollanda edhe Luxembour.
NGa keto 2 shtet tjera kishte vetem 4 azilante ne kete aeroplanin.
Sipas ministrit te puneve te Mbrendshme belge keto kthyme do vazhdojne serisht.
NA vjen gjynof per ato qe i kthyen sepse sduhet te jete lehete por... keto i ka jeta.
SHPRESA VDES E FUNIT.
Me respekt
BelgiumBoY
Services Administrator
Lider I Grupit #DHOMAT
hej pershendetje
vertete i paskan kthyer 40 shqiptar
sinqerisht me vjen keq
malli une banoj tani prej 3 javesh ne borgerhout
dhe vertet aty ka shume maroken por kjo sme ben shume pershtypje , biles edhe vete kam disa shoke maroken
disa banojne ne borgerhout dhe disa jo
dhe tani po e mbyll
pershendetje nga enes22
multimedia islame
Krijoni Kontakt