Ju paskan zene keq ethet e dokumentave o popull...
Mos u merzisni se do rregullohemi dhe ne nje dite.
Ju paskan zene keq ethet e dokumentave o popull...
Mos u merzisni se do rregullohemi dhe ne nje dite.
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Pershendetje
hej po ku jeni more shqiptaret e bgelgjikes
ju humbi boja fare çfare beni keshtu
hajd nje pershendetje per te gjithe
Enes22
Gjithçka ka në qiej e në tokë i bën sexhde vetëm All-llahut me dëshirë ose me dhunë, (i bëjnë sexhde) edhe hijet e tyre në mëngjes e mbrëmje.
multimedia islame
gjithcka mbi multimedian islame
"Alo alo ty ste degjoja "
po ku jeni bre se late nam
ska njeri te me pergjigjet
po kaq shume te zene jeni
le qe ndoshta phh ku i dihet
nejse nese ka njeri qe do te flase , une ketu jam
hajd pershendetje te gjitheve
www.Alo alo ty ste degjoja.shqip
Gjithçka ka në qiej e në tokë i bën sexhde vetëm All-llahut me dëshirë ose me dhunë, (i bëjnë sexhde) edhe hijet e tyre në mëngjes e mbrëmje.
multimedia islame
Pershendetje te gjitheve:
Mbremje e madhe muzikore ne BRUKSEL me daten 1 maj nga ora 20:00 deri ne oren 03:00 me kengetaren e mirenjohur GJYSTE VULAJ si dhe kengetaet e mirenjohur: Meda, Nagjije Fejza dhe Nuredin Abduli.
Ju ftojme te gjitheve qe te merrni pjese ne kete mbremje te madhe.
Adresa:
Salla Madlen
Rue duquesnoy 14b 30
Bruxelles
![]()
Me rrespekt
nga
Ermali
u shtua dhe nje shqiptar tjeter ne belgjik
dhe paskam shume komshinj ketu ku jam
flm ledia per kete tem qe ke hapur dhe pershendetje te gjitheve![]()
The world is yours
Mirserdhe dhe ja kalofsh mire ketu ne forum komshi
multimedia islame
pershnetje gjithe shqyptarve ne belgjike!
Un jam ne Namur e ketej eshte per bukuri por prap asnjehere me mire se ne mes te te tuve.Po ta marri malli nanjonin ketu shqiptaret jane me shumice e organizojne here pas here grusht pa pare.Hajdeni t'i shkrifni içik gjymtyret se vetem mir ju bo.Ju shkofte mbare te gjithve puna e letrave ashtu siç i uroj edhe vetes.Mundesite s'jane si ne angli po per kosovaret ose per martesa te bardha ene mund te behet noi gje,per vete s'jam gati te bej as njeren e as tjetren po edhe sikur me nje diplom ta le belgjiken s'ngelem pishmon.
Pershnetje!
a kane feste shqiptaret e Belgjikes si atdhetaret tane te tjere apo jo?apo e kane mendjen per grushta sic thote ky fqinji im me siper e jo te organizojne festen e clirimit
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Ermalo ,na lajmero vllai he ne qoftese behet ndonje koncerte tjeter ne Bruksel , se jetoj ne Antwerpen dhe si dime kur behet ndonje tjeter.
Ja kalofshi mire te gjithe ju komshinj.
Da da da
![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Peshendetje komshijve ne Belgjike nga Hollanda.Ka ndonje qe eshte kendej afer lagjes tone??
Fol se kafen e paguaj une
Tirona kampion![]()
Krijoni Kontakt