Pershendetje juve ne Belgjike,urojme te jeni mire,na njoftoni herave tjera,si po ndiheni atje,me qfare aktivitetesh po mirreni???
Gjitha temirat per ju.
Shume urime ditelindja,Zonjusha-rrofsh sa te duash,por na ke mbetur borgj pijet,sidomos ne ne Gjermani,qe po ta gjuaje nga Belgjika ne do te na binte ne dore.Megjithate ju te jeni mire,pijet do te vijne ditelindjeve tjera.
hahaah ti siper flm shume
ty qe je n gjermani vij e ta jap nje pije atje lol se shkoj rregullisht n gjermani hahahah
pastaj une e kam ditlinj egjith vitn der sa te me vij dtilinja tjeter hahahaha
pershendtje komshinj ketu n belgjik
si jeni
ca keni bo ca skeni bo lol
megjithse me ket kohen qe kemi ne ketu ska ca bo njeriu
ju pershendes fort
ju shof qe po diskutoni mbi gjuhen flamane
por nuk eshte edh eaq e veshtir jo, duket ashu n fillim si cdo gjuhe tjeter qe kur nuk e flet ne fillim thua boboob do e mesoj une naj her kete por ne te vertet e meson leht...;pastaj varet sa i zoti eshte njeriu per gjuhet e huaja se ka njerze qe jan mir ene gjuhe edhe ka nga ata qe nuk jane mire.
ne fakt shume veta e quajn t veshtir flamishten sepse eshte nje gjuhe qe nuk njifet shume edhe sju pelqen prandaj nuk bejne shume mundim me e mesu.
Ndryshuar për herë të fundit nga Zonjusha : 16-09-2007 më 11:54
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
Salut Belgjika,mire jeni o shqiptare me shendet dhe me bereqet.
Salut la demoiselle E... comment ca va la vie .
J'esper que t'as finit l'ecole capillaire lol
Bisou
Pershendetje Bashatdhetar nga belgjka dhe nje herit ju fto te merrni pjes ne Protesten e radhes ne Bruksel...
FTESE
Te nderuar bashkeatdhetare,
Kosova gjendet para nje procesi historik, process qe rrallehere perseritet.
Faktori politik dhe qendrat e vendosjes jane ne fazen perfundimtare te marrjes se vendimit lidhur me fatin dhe ardhmerine e Kosoves. Shume gjak eshte derdhur per Kosoven e pavarur. Sot , Kosova ka nevoje edhe per perkrahjen tone ne diaspore.
Ne mbrojtje te:
- identitetit shqiptare ne Ballkan
- te PAVARESISE SE KOSOVES
- te burgosurve politik dhe te zhdukurve
- te demokracise ne Ballkan
ftohen te gjithe bashkeatdhetaret te marrin pjese ne manifestimin: “PER KOSOVEN E LIRE DHE TE PAVARUR” qe do te mbahet te shtunen, me 24 Nentor, nga ora 12:00 ne
PLACE SCHUMAN ne Bruksel.
Keshilli Organizativ
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
Politikanet don me u nda e populli JO
une e qita flamurin ne ballkon si te gjith :Popull keni luftu bashk jetoni bashk futjani politikave bash !
kot e kan populli nuk don !
----------------------------------------------------------
Puntor jan te dy si te veriut si te jugut
jugu ka Natyren e pasur dhe turizem Verê e Dimer
Veriu ka turizem dhe portin bregdetar
ne në Bruksel e kem qendren dhe jem te pamvarur nga veriu dhe nga jugu e gjuha asht frengjishte ne administratë .ketu jeton Mbreti ketu asht edhe kryeqyteti i Europes.
---------------------------------------------------
Nji minister frankofon tha: rrini urte se kush vjen ne bruksel dot ju qes tatime ne qdo hymje te Brukselite simpatozoj ket minister kam pas rast te udhtoj me te disa herê...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt