Nje pershendetje dhe per miqt tane ne Belgjik se jeni shume te mire qe te gjithe!![]()
Nje pershendetje dhe per miqt tane ne Belgjik se jeni shume te mire qe te gjithe!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Ok, pasi qe e hapa nje teme te re rreth te njejes gje, po them edhe ca fjale ketu.
Ju ftoj te gjitheve ta degjoni nje kenge nga Alex Onor kenga qe quhet Janeton ( mirupafshim sqiperi ou "Adieu Albanie" ) Kam nevoje per mendimet tuaja.
Nëse e shikoni Borëbardhën nga mbrapa, bëhet fjalë për një femër që e kupton ku e ka vendin.
Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet -- A tous présents et à venir, Salut--- sa per tju pershendetur alla-belgçe![]()
Dhe une jetoj ketu ne Belgjike dhe them se ja vlen barra qerane...lexova komentet e meparshme te problemeve te shumta te Shqiptareve sa i perket dokumentave dhe shpresoj qe tani te gjithe ti keni marre ato, dhe nese jeni akoma ne pritje, duhet te tregoheni te duruar, edhe pse eshte e veshtire, por eshte e vemtja menyre nese nuk keni ndonje njohje per ti fituar ato me shpejt. Dhe njeher shume fat dhe suksese te gjitheve
The important thing is not to stop questioning. -Albert Einstein
TUNGI BELGJIKAA PERSHENDEJTE SI DHE U THERAS NE WWW.ZBAVITU.CH
me falni nese ju pengoj por kisha pas deshir qe te vini tek faqja yn dhe pe beni postimin e forumeve se nuk dim se si te fillojm se jemi fillestar ...
heheh ejani te pim nga 1 kafe sebashku pra ejani ju te shkupit ne shkup e ju tjeret nga jeni ejani atje ku do vini pra ejani ne web-faqen ton zbavitu.ch kemi forum po ska kush te shkruan ... si dhe chatin ton por ska kush te hyn pak user-vizitor kemi kshtu qe u theras te... ejani ju presim ne www.zbavitu.ch
ppapapap urraaaaaaaaa belgjika u maru sociali ska ma social asht myll azili ne belgjik qenka hap azili tek albasul lol apo me pranoni edhe mu por jam i pashaportizum un ame lejohet me hy me dukumenta fallco :d
uu prit se kam harru me ju pershendet po ja nisi prej tek ajo malli po maroj tek cika shkodrane
PERSHENDETJE EDHE NGA UNE DHE UROJ SHEN VALENTININ TE DASHURUARVE-DIBRANI 2006-belgjik
mirmrema te gjithe shqiptareve ne belgjik e ne vecanti ato te brx
X
Krijoni Kontakt