pershendetje te gjitheve
si ja kaloni ne belgjike mo?
ne bruxel ka ndo1 e kam fjalen per goca hé
hajde me rruaçi sa malet
pershendetje te gjitheve
si ja kaloni ne belgjike mo?
ne bruxel ka ndo1 e kam fjalen per goca hé
hajde me rruaçi sa malet
pershendetje gjithe shqiptareve te belgjikes
VlOnJaTe Pse moj zemer kaq e vjeter keke ti sa majke men edhe filmin rrug te bardha me deden maja shtylles po ku po bajka kaq ftoft dhe ne ver per ty ne belgjik qe se ditkam ne qe rrim tesh 15 vjet ne belgjik qe ban koh e keqe jam dakort por sa me ingri ncuq ska as i munsi dhe kur bjen bor eshte jo aq ekstrem sa thu ti koh e lagesht koh e keqe po mund te thujsh sta qet posht kush fjalen tande nejse eksttremizmat leni desha me than me pak fjal pamvarsisht qe shkrujta me teper se duhej rrespekte mos mu keqkupto kalofshi sa me mir
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
pershendetje ; ju pershendes te gjith antaret e posaqerishat ata qe gjinden ne Belgjik dhe desha te ju ftoj ne nje faqe te komunitetit ton ne Belgjik dhe mundsisht ata qe kan njohuri rreth ndihmes per ndrtimit te nje siti veb faqe me te mir dhe me te pershtatshem per informacione rreth diaspores dhe shtetev dona dhe krahinav ku jetojn shqiptart.
www.atdheu.be
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
pershendetje te gjithe shqiptarëve ne Belgjike ju deshiroje gjithe te mirat nje vend i mire per te huajte mendoje une ne krahasim me vendet e tjera .
na tregoni pak per organizimin e rinise shqiptare sidomos , sepse me rini duhet shume te punohet mendoj une dhe qa eshte duke u punuar rrethe shkollimit te femijeve ne gjuhen shqipe
Salut tout le monde !
Ca vous dit des blagues sur les belges ? lol
Kalova per qef knej nga komshit e mi sepse te ajo Tema: Shqiptaret ne France je commencais a m'emmerder![]()
D'Oh!
Pèrshendetje perju gjith antar te forumit shqiptar,mendoj se kjo èshtè nje ide emir dhe mbi gjitha eqèllimshme qe njerzit tè ken mundesi ta njofin njeri tjetrin ,te jen nè mbeshtetje pèr njeri tjetrin,rruga evetme per gjithè kombin shqiptar èshtè; respekti, sinqeriteti,dhe mbi gjitha modestia. Ne si popull qè jetojm neper vende te ndryshme tè botès duhet tè jemi te vedishum dhe mbi gjitha kurreshtar mbi ndertimin enje te ardhme te mir dhe te shendosh.
Mè respekt vesat haradinaj.
pershendetje belg te perkohshem si jeni si kalo, si ju duket koha qe na ka marr per mrekulli .
neser fest fleni deri von...
11 Nentori dita e Armistis , ishalla lirojn shum te burgosur politik !ishalla nuk dot ekziston bukgu politik sikur muri i Berlinit .............END FUND FINI HALLAS STOP
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pershendetje,
Si ja kaloni mire.? Shpresoj te kete kaluar dimri se na lodhi......
Qofshi Mire
Services Administrator
Lider I Grupit #DHOMAT
Krijoni Kontakt