Me mire jo nje here, se eshte bere koha e ftoht![]()
Mire ke qen ti?![]()
Me mire jo nje here, se eshte bere koha e ftoht![]()
Mire ke qen ti?![]()
#VamosArgentina
edhe ketu asht ne mengjes e ne mbramje ftoft 10° e diten asht Diell 18° perndryshe pak shi po bjen tani Dielli vjen fill...qielli asht her i bukur me ngjyra her asht sikur deti belg ...i trubullt ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Une drejtuesja e bordit ...post te mir me ka dhen Misteriozi![]()
Pershendetje per gjithe ShipoT e BelgjikeS.
Zoti always qofte me ju.
Shendet/Lumturi/Gezim te keni gjithmone ne EmigriM
flm selina e perktheva qka dot thot alawau....gjitjmon ...heeh na qite pune pershendetje edhe ty allaway....![]()
pershendetje per shqiptaret e belgjikes qe jane te gjithe si ylla ne vecanti Dorontina.
di njeri ndonje hotel/motel/hostel te lire ne bruxelles, afer metrove/mjeteve publike, po dhe afer me gjera te tjera mundesisht interesante?
ka mundesi te na ndihmoje njeri?
tia
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
pershendetje Clauss po ne Bruksel ke dy stacione te trenit te medha , ajo Nord dhe ajo Midi , ne Midi ke hotele pakistaneze nuk jan shtrejt e ke Metro Tramwau Bus qe zdin cilin me marr por te tregojn jan shum te sjellshem ...
Ne stacionin Nord ashtu ke te gjitha po Hoteli Presindent asht i mir dhe jo edhe aq shtrejt ma shtrejt ishte ne Pej e Prishtin ! jam e bindur edhe ne Tiran , qmimet i kan te larta e peshqirat pa la ! ....kam gjet flok ne peshqir ...
Nuk di nga vjen Causs por asht autobusi qe vjen nga e gjith europa me kushte e qmime te volitsheme Eurostar niset dhe vjen ne Gare du Nord ....Grande Place asht mes dy stacioneve ...mir se vjen ...
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 07-09-2007 më 17:54
Krijoni Kontakt