Eh secili ka te keqijat e veta.
Belget idiotesine shqiptaret akoma me shume idiotesine![]()
Po nje dite do te vije kur secili nga palet do te maturohet dhe deri atehere shpresoj mos t'i kem lene kockat![]()
Eh secili ka te keqijat e veta.
Belget idiotesine shqiptaret akoma me shume idiotesine![]()
Po nje dite do te vije kur secili nga palet do te maturohet dhe deri atehere shpresoj mos t'i kem lene kockat![]()
Ambrida sot me mori ne tel nje shok qe rri ne bxl ai paska nje mik ne komisariat edhe i paska thene shokut tim qe paska dale nje ligj per rregullarizim keto 2 dite tani ku perparesi paskan ata me karte orenxhe ata qe paguajne detyrime dhe pastaj te tjeret nje thashethem ky deri tani megjithate popull shqiptar interesohuni nje here si dihet pyesni nje here ata avokatet tuaj , une do pyes nje here avokatin tim pastaj do ju kthej pergjigje , nese ndonje do te shtoj ndonje gje mbi kete thashethem eshte mirepriturPostuar më parë nga Ambrida
![]()
Gjithçka ka në qiej e në tokë i bën sexhde vetëm All-llahut me dëshirë ose me dhunë, (i bëjnë sexhde) edhe hijet e tyre në mëngjes e mbrëmje.
multimedia islame
gjithcka mbi multimedian islame
Pershendetje te gjitheve.
Po ju jap nje sit ku mund te gjeni ligjin, te drejtat dhe ata qe perfitojne ne baz te ketij ligji dhe ne lidhje me rregullarizimin 9.3 http://vreemdelingenrecht.be/
Me rrespekt
nga
Ermali
Pershendetje edhe nga une ata qe ndodhen ne Belgjike.
Informacion mbi ligjin e regularisationit mund te merrni ne adresen www.cire.be
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Ore djema se nje spo marr vesh une tani ky eshte ligj i ri apo eshte i vjetri qe ka qene po vetem sa po e pershpejtojne proceduren ????
LediAA PO MUA SME KE FARE XHAN TI ::
pershendetje te gjithve
ledia je yll bote
Une kam nje pyetje. ( S'jam shiptare, une jam belgjane) Cfar mendoni shiptare qe po banon ne Belgjike.
Jane belgjane njerzet te mira ?
Falimenderit per opinionen jone,
Xhimi
une kam mendimin se jane njerez te mire,te thjeshte dhe jo shume racista,por kjo sigurisht nuk do te thote qe s'ka dhe te keqinj,i themi ne shqiptaret"pyll pa derra s'ka",ashtu si ka edhe te ne shqiptaret (temire e te keqinj)
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Faleminderit shume.
Xhimi
une kujtova se ka shkruajtur ndonje gje per letrat edhe erdha me vrap![]()
Krijoni Kontakt