qe kur kam ardhur ne amerik kam degjuar shume si nje histori me lart dhe me keq akoma, njerez te till meritojn "castration". dhe me keq akoma.
qe kur kam ardhur ne amerik kam degjuar shume si nje histori me lart dhe me keq akoma, njerez te till meritojn "castration". dhe me keq akoma.
Be yourself and you will always be in fashion.
Po de,ka cfar do nejrez ne kete ne bot,na vjen keq per ate vajzen , por cfar me be , jeta eshte e till.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Tung!
aj njeri e meriton burgun e perjetshem!!
Veq duhet me dit se sa vajza tjera ka qe jan dhunu pi babes, axhes apo dajes e askush nuk i beson ose nuk dojn me besu !! (se per shiptaret esht shum turp me dit dikush tjeter) ja marrin ftyren!!
jam sigurt se shum shum vajza jan dhunu prej nje antar te familjes por nuk i tregojn askujt se shumica si besojn!!
shum idiota ka ne ket bot!! ..........................
:)
Ja i shkreti beri 5 minuta hohoo edhe tani do bej 8 vjet obobo.
Ne te semes te shkoj legeni.
Jeto sikur do te vdesesh neser, dhe meso sikur do te jetosh gjithmon
jane shume pak
aq me teper qe eshte babai, dhe jo nje person i huaj.
burgim i perjetshem do ishte idealja.
litarin ne gryke dhe e ka pak
Ju Ja Fusni Kote Po Ta Denonin Me Burgim Te Perjetshem Apo Vdekje Ai Prekurori Nuk Do Merrte Leke Keshtu Qe Ca Leke Nen Dore Dhe Ndonje Amisti E Mbas 4 Vjetesh Mund Ta Kini Komshi Robin
Ate moster duhet vrare dhe jo te haje buken e shtetit...me vjen keq per vajzen ,se do te jetoje me ate ndjenje te keqe ter jeten....Babate si ai oshte gjynaf qe Zoti ia dha ate femi...Maskarai
Krijoni Kontakt