Ku do gjejme ndonje Hitler tjeter mor lali, qe te disinfektoje edhe shqiperine.Postuar më parë nga WOLF POWER
Vetem Hitleri u bente derman njerezve te tille !
Ku do gjejme ndonje Hitler tjeter mor lali, qe te disinfektoje edhe shqiperine.Postuar më parë nga WOLF POWER
Vetem Hitleri u bente derman njerezve te tille !
E sotmja, mesim i se djeshmes:
E nesermja, mesimi tjeter
Mua me vjen shume keq qe me arritjen e zhvillimit ekonomik dhe social-shoqeror ne vendin tone vitet e fundit, fatkeqesisht kemi thithur edhe semundje te tilla. Per mendimin tim 8 vjet jane shume pak, dhe pervec kesaj edhe mekat per vitet me te bukura te jetes se vajzes.
Nje dite kur i atii saj ( si duhet thene baba po nejse )te lirohet nga burgu vajza do te jete ne kulmin e jetes por ska per te qene kur ne humorine duhur sepse ka per te pasur perballe fytyren e neveritshme. Per te mos permendur amnistite qe miratojne shqiptaret, duke liruar kriminele, hajdut, pedofile dhe kafshe te tjera qe kam frike se po na e njollosin ca si shume shoqerine shqiptare.
Shresoj te punoj me shume brezi yne per te arritur nje Shqiperi te perkryer nje dite te ardhme.
Ju pershendes te gjitheve.
E sotmja, mesim i se djeshmes:
E nesermja, mesimi tjeter
Gjynah qe nuk e miratuam denimin me vdekje.
Te pakten do jetonim me te qete!!!!!
Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
perplasen në detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Keni te drejt,gjynah qe nuk ben burge te perjeteshem , pasi ai njeri nuk duhet me dal nga burgi.Nuk meriton te jetoj.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
per mendimin time i kane dhen shume pak vjet duhet te ishte denuar me burg te perjecem.dhe pasi te kishin ber kete duhet ta kishin torturuar.keta njerez nuk duhet te rin ne liri.
edhe une jam me mendimin qe duhet ti jepnin burgim te perjetshem,pastaj me falni po po se mori ky burgimin e perjetshem kush e merr,thua ka gje me keqe se kjo???????????
Ju keni dhen mendim te mir, por cfar te bej qe Gjygji nuk mendon ashtu, i ka dhen vetem 8 vjet burg,qe Bilbil Dojko keto 8 vite nuk i mreiton,por meriton me burgim te perjeteshem.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Une mendoj qe rehabilitimi i babait te behej ne nje burg ku do kalonte te pakten nje periudhe 10-15 vjet!
Nuk besoj se denimi me vdekje do ishte ideal, sepse nuk dihet kure e verteta nese eshte akazuar ne base se realitetit qe ka ndodhur, si ai shembulli i mesiperm qe kishte ndodhur ne itali.
Me respek Laerta
prane detit i pa lare
prane drites i pa pare
prane sofres i pa ngrene
prane dijes i pa nxene
atij duhej ti jepej burg i perjeteshem shume pak i ka ato 8 vite
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
Po ti mendon ashtu Laerta.Por pyeta atevajzen se si ndjehet,deri sa te jetoj ajo jeten e vet do ta ket parasysh ate qe i ja ka ber babai,dhe kurdo te flen naten ka me e edneru ate te keqe cfar i ka ndodh.Kete qe e ka bere Bilbil Dojko eshte diqka e pa paramendushme, eshte nj turp i madhe,si domos per vajzen e tij e cila deri ne vdekje ka ti rikujtohet ajo e keqe cfar i ka ndodh.
Kaq kisha dhe ju shok te nderuar vazhdoni me dhen pergjigje ne kete tem.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Krijoni Kontakt