Assasins alines i vjen anash se eshte si yll megjithese jemi zene paksa.
Alina sorry po prape te kam xhan!
Assasins alines i vjen anash se eshte si yll megjithese jemi zene paksa.
Alina sorry po prape te kam xhan!
fytyra s'eshte keqpo per mendimin tim femra o te vej nje foto integrale o mos ta vej fare
me pune arrihet gjithēka
Hoqa perseri disa shkrime nga kjo teme qe nuk kishin aspak lidhjme me temen dhe forumin.
Po jua them edhe nej here. Problemet personale zgjidhini ne privat ndermjet njeri tjetrit, pasi nuk besoj se ndojerit ketu mund ti interesojne keto lloj gjerash.
Jo vetem kaq, por ju nuk e vini re ( e kam fjalen per ata qe debatojne ne kete teme), se sa keq qe dukeni nga jashte.
Ju i dini punet tuaja por per ata qe nuk kane dijeni dhe qe nuk i interesojne nuk beni gje tjeter vetem se ulni personalitetin tuaj.
Mund t'ju duan apo dashurojne te tjeret, por me ate qe shkruani ketu i shumezoni te gjitha me zero.
Edhe nje here po ju drejtohem. Lerini zenkat. Nese nuk jetoni dot pa to, keni emaile dhe rruge te tjera private per te komunikuar. Forumi nuk eshte vend per te sulmuar njeri tjetrin.
Ne te ardhmen shkrime te tilla do te fshihen pa paralajmerim.
Redi
Redi me vjen keq dhe kerkoj falje qe kam dale jashte teme por thjesht jam pergjigjur atyre qe kane shkruar ne drejtimin tim.
me respekt shanon
Ciao Alina !!
Po ku je mi ti se ke hup si voji ullinit ne kohe te enverit
Un te premtova nji foto me syza ene po ta coj!!
Kalofsh mire zemraaaaa kissssssssss!!
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Qenke shume e bukur,por me ate sekretaren tende (shanon ) ke humbur shume pike ne kete forum.
Kam mendimin se te gjithe cunat do ti hedhin nje sy kesaj faqeje te Alines.Dhe per kete po shpreh nje mendim.
Meqenese ky forumi tani eshte bere si nje kanal televiziv.A jeni te mendimit te shpallim nje konkurs bukurije per te gjitha vajzat e forumit.Dhe te vendosim nje cmim. Se po te lexoshe komplimentat na dalin te gjitha vajzat njelloj.Keshtu do kemi shans te shpallim vajzen me te bukur.Kaq kisha.
ciao Ada e di s ai ngjake alines ne kete foto mi? kuptoht kur kjo shtremba i kishte floket e shkurtra.
Hugo nje sqarim te vockel per typara une sjam sekretarja e alines dhe ajo nuk eshte sekretarja ime po eshtew shoqja ime e ngushte.
E dyta, une dhe alina jemi njesoj, ne karakter, ne mendime me perjashtim te pamjes fizike dhe permasave:PP keshtuqe mos u kruaj kot se sikur ska lezet. nuk dua te mendoj se cfare pergjigje mund te te jape alina... se per fat te mire une jam shume e qete sot.
shanon
E mi shanon mos na tall se Alina eshte me e bukur!!
Thua mi ti tengjajme?
E si dihet duhet me pyet babin..
Se un atij i ngjaj se mos ...
ciao KISSSSSSSSSSSSSSSSS
aH... PO TANI I KAM FLOKET E GJATA E TE KUQE E TE NGJAJ TY![]()
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
shtrembeune do i bej prape bionde ndoshta sic i kam origjinale se mu merziten
nejse me ka mbetur pa perdorur akoma bluja dhe roza
![]()
Nuk doja te shkruaja ketu , por nuk arrita ti rezistoj tundimit.
Nuk e di pse , por kam krijuar nje bindje qe pas natyres tende capkene dhe ''sportive'' fshihet nje shpirt i brishte dhe delikat, i lodhur nga pasiguria dhe vetmia ne strofkullen e vet.![]()
Krijoni Kontakt