Lerini vend edhe asaj vete te postoje dicka ketu,se e bete me turp![]()
Lerini vend edhe asaj vete te postoje dicka ketu,se e bete me turp![]()
pershendetje te gjitheve. Une jam Alina, sapo kam mbushur 26 vjec dhe ndodhem ne Milano ku po bej nje master per ekonomi aziendale. Ne shqiperi kam punuar per pak kohe si gazetare ekonomike dhe jam larguar qe prej shkurtit te ketij viti. po shkruaj vetem dicka per veten time megjithese pa deshire mese kjo shtriga (shanon) ka guxuar dhe ka vene foton time megjithese i kam thene se nuk dua pasi une e shikoj gjithmone forumin por nuk kam shume kohe te shkruaj. (nuk e kam kuptuar akoma ku e gjen gjithe kete kohe kjo shanon qe te shkruaje ne forum, te beje universitetin te punoje dhe te merret me chatin. nje gje mund te them se ka shume energjindersa une jam pak me shume pasive persa i perket argetimit te perditshem me chat apo forum.kaq per veten time
Per keto vajzat me syze vdess!!!sidomos per ato qe kane fizionomine si te Alines. Ka nje fytyre qe ralle vajzat e kane ne bote she might be a miss who knows :
![]()
Shqiptari02
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Alina, je shume terheqese si dhe te uroj suksese ne shkolle. Por ki kujdes te mos ndikohesh shume nga influenca e keqe e Shanon-it(sec kam nje parandjenje qe Shanon do hidhet perpjete, keshtu qe po i paraprij se keqes: dhe ti shume e mire je goce)
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 04-06-2002 mė 22:03
Ironia eshte buke per dhembet e mia, ha mengjes drek dark, 24/7
well if u not gonna be ironik dont chat 2 me.
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
hahahaha Kuqalashja. o dreqe po asnje sme njeh mua pervecse ne chat dhe kujtojne e mendojne se une ndikoj per keq por ne jeten reale ama nuk ka vajze me serioze se mua aq sa dhe Alina nganjehere me gerthet e bertet se me do me "lozonjare". te kuptohemi qarte si shoqe:PPp
Pershendetje Alina dhe mirese vjen tek forumi shqiptar !
Mos e ki me shoqe Shanon, se na merziti ne forum duke u mburrur se sa te bukura i ka shoqet e veta(shaka)
Suksese ne shkolle
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Albo e kom thene une vetem mua sme ke uruar mireseardhjen ne forum lol nejse hajt mo pastaj sa per shoqet me vertete i kam te bukura (ose te mira se keshtu tingellon me kendshem). Pastaj Alina duhet te me kete dhe dy here me teper shoqe se e kam bere te butul megjithese eshte e shemtuar
(aiutooooooooo se tani do me vrase lool)
Albo duhet me e pat parasysh mos ta kem shoqe Shanonin po cti bej qe vjen ne te njejtin laborator per te hyre internet dhe skam me ke ta pi kafen pasdite
(shanon sa armiq ke bere ne chat mi dreqe c'paske qene sje as noj yll:PP)
Epo ti shikon me syze :PP
Muahhhhhhhhhhhh se je si shpirt
Krijoni Kontakt