Une kam mendimin tim, dhe e mbeshtes ate me anet negative te amerikes Di68, ty po nuk te pelqeu mbeshtet mendimin tend te kundert me argumenta...Postuar mė parė nga Di68
Cudi si nuk iu bejne pershtypje lajmet e tjera qe ndodhin ne Europe ...http://www.cnn.com/2002/WORLD/europe...ge/index.html?
Megjithese nuk besoj se keni nevoje per linke se i dini shume mire se c'behet ne Europe ne kete drejtim, por jo, ndodh c'nuk ndodh ne Europe, nuk perflitet, e pse te perflitet, eshte Amerika ne shenjester ... o burra t'i biem Amerikes...aman se late nam, nuk e shihni si jeni bere, si ato plakat llafazane te lagjes qe s'kane sec bejne e marrin neper goje nuset e bukura. Pse jeni kaq tendencioze xhanem? Perse duhet te shihni vetem anet negative te nje vendi dhe ti erresoni ato pozitivet?
sa per plakat llafazane te lagjes, me mire te jesh si ato, se ato dine gjithcka se c'ndodh te lagja, sesa te mos dish nga lidhet gomari... dhe shkembimi i mendimeve nuk ka demtuar njeri, thjesht une mesoj nga mendimet e te tjereve, meso dhe ti...
sa per nusen e bukur nuk po them gje fare...
sa per ate linkun, ketej ne Evrope vertet ka vende qe legalizuan martesat gay, po keto te fundit jane ne shkalle shume te ulta, dhe po e ndalove ate gje mbase me keq eshte, se shfaqen ane me negative te tij.
po rasti flagrant i zgjedhjes se nje peshkopi ne amerike, ben muuuu, se ai peshkop eshte perfaqesuesi i Zotit per njerezit e zones ku eshte peshkop, dhe pra te gjithe te krishteret duhet te marrin shembull ne besimin e tyre nga nje gay? me nje fjale ofendohet sensi i te qenurit nje fe, ku nga Zoti, mashkulli u krijua per t'u bashkuar me femren... e kupton kete nocion sa i rendesishem eshte?
pra eshte mjaft e ndryshme ajo qe sjell ti ketu nga ajo qe solla une.
se aty ne amerike nga ai peshkopi i bie te marrin shembull te gjithe te krishteret e zones, femije, te rinj te perfshire ketu.
kaq kisha, pra respekto mendimin tim, qe ta respektoj dhe une mendimin tend Di68
Krijoni Kontakt