Po te dish te qash je njeri
Po te dish te besh te tjeret te qajne atere je kafsh
Po te dish te qash je njeri
Po te dish te besh te tjeret te qajne atere je kafsh
Nje shprehje e formuluar sakte![]()
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
nuk e kam llafin per kafshet por per disa njerez qe nuk dine te sillen ose keqtrajtojne grate, te fejuarat, te dashurat e tyre, me nje fjale nuk dine te sillen ne menyre gentile.Postuar mė parė nga shigjeta
Nje shprehje e formuluar sakte![]()
Mos kerko dicka superire per te dashuruar dashuro dicka te thjeshte dhe behe super me dashurine tende. Je dakort apo jo.
Te fala
Tirana4ever! Nuk ėshtė i saktė konstatimi i Juaj, pasi ėshtė fyerje pėr kafshėt me i krahasuar me njerėz!!
Ata katila qė dhunojnė femrat, abuzojnė me fėmij etj. janė fara mė e keqe e jona e edhe tė tillėt nė tė gjithė kombet, fara e keqe e njerėzimit! Kam hasur nė shkrime qė... njėri ka pėrdhunuar njė femėr, dhe nė reinkarnimin e radhės ka lindur femėr dhe e kanė pėrdhunuar!!! Natyrisht gati pėr tė gjithė kjo ėshtė e pabesueshme, por ėshtė e mundshme, qė vėshtirė mund tė dokumentohet, por ka raste gati tė dokumentuara!
Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!
Tirana4ever,
komenti im nuk ishte se nuk e kuptova shprehjen. Shprehja m'u duk e formuluar shume bukur; qe me pak fjale, shprehte shume. Bie dakort me ato qe ke shkruar.
Pershendetje![]()
Une nuk jam dakort me :"po te dish te qash je njeri"!!!!
Une them tjeteren se po te dish te QESHESH je njeri, per te qare qajne edhe kafshet.
Sa per te tjerat eshte e kote te them se jam dakort , jane gjera qe dihen. Ata qe bejne gjera te tilla nuk jane as kafshe, sic thote edhe Nika, jane perbindsha.
Kafsha kur te sulmon e ben nga frika se mos e sulmon ti i pari, thjesht vetembrojtje ose per mbijetese. Ajo nuk di me shume.
Hajde ciao!
Laguna Blu
Postuar mė parė nga Nika
Tirana4ever! Nuk ėshtė i saktė konstatimi i Juaj, pasi ėshtė fyerje pėr kafshėt me i krahasuar me njerėz!!
Ata katila qė dhunojnė femrat, abuzojnė me fėmij etj. janė fara mė e keqe e jona e edhe tė tillėt nė tė gjithė kombet, fara e keqe e njerėzimit! Kam hasur nė shkrime qė... njėri ka pėrdhunuar njė femėr, dhe nė reinkarnimin e radhės ka lindur femėr dhe e kanė pėrdhunuar!!! Natyrisht gati pėr tė gjithė kjo ėshtė e pabesueshme, por ėshtė e mundshme, qė vėshtirė mund tė dokumentohet, por ka raste gati tė dokumentuara!
Nika ke te drejt kame bere gabim ne titullin e temes, duhet tja kisha vene titullin << Njeriu Dhe Perbindeshi>>.ok jeni dakort ju drejtohem dhe te gjitheve
Krijoni Kontakt