cilat kenge ju pelqejne me shum kenget e huaja apo kenget shqiptare ?
cilat kenge ju pelqejne me shum kenget e huaja apo kenget shqiptare ?
rrespektet tona per
cdo koleg ne shqiptari
kur ti me don mua
te dua dhe un ty
klotilda flm lal qe me shkruajte
te pershendes un melisa
bye
rrespektet tona per
cdo koleg ne shqiptari
kur ti me don mua
te dua dhe un ty
mua me pelqejne te gjitha kengete e mariza ikonomit dhe nga te huajat me pelqen pink family portret
Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira
Doja te sugjeroja per ata qe jane pergjigjur ne kete teme. Mendoj se e keni kuptuar gabim. Ideja e pyetjes eshte nese ju pelqeni te degjoni me shume kenge shqiptare apo te huaja? Dhe jo cilat nga kenget shqiptare apo te huaja pelqeni me shume.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Tungjatieta Vajza
Te them te drejten jo per mburrje po me pelqen muzika e huaj RAP/HIPHOP se sa ajo e shqipetare.
Tani edhe degjoj ndonjeher ndonje shqiptarke por ne te rrall me shum kur jan te bukura (te integruara).
peace.
Pasardhes i nje nga fiseve Ilire.
ti kapo fieri merrke vesh nga muzika ...
bravo te qofte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
une me ju then te drejten te dyja i pelqej
ka muzik shqiptare qe eshte e keqe ka edhe te huj qe eshte e keqe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DaNgErOuS : 15-07-2003 mė 05:50
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Une i degjoj te dyja si kenget Shqiptare , po ashtu dhe te huajat.
Me pelqen kengetari Altin Shira.
Dhe nga te huajt keto kohet e fundit me pelqen kenga e 50 CENT , 21QUESTIONS, po ashtu kenga e Bysta Rhymes dhe Mariah Carey, I Know What You Want.
ciao![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Kur isha ne shqiperi..degjoja vetem muzike te huaj..tani qe jam larg vendit..sa me kap veshi ndonje tingull shqip..opa..ngrihen veshet si radar...lol
Mua me pelqejne te dyja..nga te huajt me pelqejne Eminem..50 Cent..Nelly...and so on...
nga shqiptaret me ka ngelur fiksim Kenga Ndoshta nga The Dreams...i luv it...edhe me pelqen mesazhi....
Bye all![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
te dyja, poir ske si muzika e vendit tend!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Krijoni Kontakt