Holaaa to u to ANGEl mire se erdhe korcarka shpresoj tja kalosh sa me mire ketu ne forum. pacim flori
Holaaa to u to ANGEl mire se erdhe korcarka shpresoj tja kalosh sa me mire ketu ne forum. pacim flori
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
angel femer jam mi dreq ihhhihiih
flm 4 da kiss
Join me my love
in a night of romance
maybe dinner for 2
or a moonlight dance.
mir se erdhe lale shpresoj te ia kalosh sa me mir ne mesin ton me
respekt Fatri
Love is a name
Sex is a game
play the game
and forgot the name...
faleminderit te gjitheve per mikpritjen
jeni te gjithe shume te mire dhe jam shume e sigurt qe do tja kaloj mire ne shoqerine tuaj
suksese dhe fat te gjitheve
Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira
hej harley elektronikisht te jap10000000000000000 te puthura
ja kjo eshte per ty
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
te pelqeu ??????????????????????
Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira
Mire se na erdhe moj Angel dhe megjithese jam nja 5 dite me vonese gjithsesi po te uroj per ditelindjen. Hajt u befsh 100 vjece!!!
hej mire se erdhe london girl sa bukur ua paske futur ketyre forumistave ,po mire qe e hengren keta lale por se haj une o grupo se ta nuhas shkrimin me kilometra larg o lal por leri filmat mos u tall me anetaret ok hajde shnet dhe leri filmat ketu se mbaroi me kaq,kjo shoke eshte london girl
K.F.B
pisi faleminderit per urimin
me mire vone se kurre i thone apo jo??????????
hej ac/dc mos ke rene ne m.............(dashuri)me ate london_girl ti??????????????????
se me sa di une jam just an angel dhe asnje tjeter ok???????????
dhe boll me fole ter inat se nuk me impresionon(spara kam frike nga tipat si puna jote)
Krijoni Kontakt