HI te dashur anetare,do doja te tregoja nje histori qe ndodhi jo me shume se para 2 ditesh,javen e kaluar isha per weekend ne nje vend ketu ne angli por jashte londres,dola me nje shok aty nga ora 10 e darkes pr te pire dicka ne nje nightclub,mbasi pime dicka ai me tha te dalim se do te te coj ne nje vend,morem nje taxi dhe ajo na ndali ne nje sauna,ai shoku im donte te provonte saunen ate mbremje ,ja kishte shkrepur koka dhe skisha cti beja,me tha hajde dhe ti qe te futemi brenda ,une i thashe as qe kam ndermend te futem ne ate vend sepse sa kam pasur jeten as qe jam futur ne sauna,me tha mire hajde dhe mos bej asgje me prit mua,u futem brenda kur na del nje grua dhe e pyeti kete shokun tim dhe i tha se nga jemi ,ai ju pergjigj nga montenegro,por ajo e njofti ate sepse ai kishte qene dhe nje here tjeter aty,ajo na la brenda te hynim,kur hyme brenda ne nje divan ishin ulur rreth 7 vajza,na pershendeten dhe pergjegjsja e tyre na pyeti se cfare do pinim,mbasi morem nga nje pije filluam te luanim nje loje bilardo,mbasi loja mbaroi ai shoku im zgjodhi njeren dhe vajti siper me te,ne ate kohe qe ai iku siper une ndejta vetem aty duke pritur ate dhe pergjegjsja e vajzave me erdhi dhe me pyeti,honey merre e zgjidh dhe ti nje sweety,ne moment i thashe qe une skam ardhur per ate pune zonje,vetem do pres shokun tim,perpara se ai shoku ime te dilte ,kjo pergjegjsia filloi te fliste italisht me nje burre,e pashe gjithe habi dhe e pyeta me fal i thashe ne anglisht mos jeni gje italiane,ajo mu pergjigj me tha po,ne moment e pyeta se nga cvend i italise ishte( gjithmone italisht behet fjale)me tha nga napoli,i thashe se ti nuk je napolitane dhe aq me shume italiane,ajo me tha jo une jam italiane,ok i thashe si i thone kerthizes ne gjuhen italiane,me tha se di dhe nderkohe me pyeti mua si i thone ,dhe une ja ktheva ne shqip KERTHIZE e ka emrin,ajo ngeli e habitur dhe me tha te betohem qe ste njohta ne bote se je shqiptar dhe mu lut shume qe te mos flisja shqip aty sepse iu prishte bisnesi,sepse te gjitha vajzat qe kishte brenda te gjitha pra ishin SHQIPTARE vellezer,plot 7 vajza te mjera qe i nenshtroheshin atij bisnesi te felliqur ne sauna,mbas pak kohe erdhen dhe ca pakistaneze brenda dhe filluan te ferkojne nga vithet vajzat shqiptare,po te them mu duk vetja i poshteruar aq sa s'durova dot dhe ja kercita te parit ne grusht,i thashe ti hiqte duart dhe te mos ta prekte ai ngeli i habitur se perse e bera ate gje,ai me tha keto vajzat jane per pune my friend dhe ne kemi ardhur per qejf,kur ne moment mu kthyen dhe vete vajzat shqiptare ne gjuhen anglisht me thane is not your bisnes man go way,se desha veten aq sa mu erren syte dhe u thashe ,ju po na felliqni si emer dhe si popull,dhe ne ate moment e lashe ate vend te qelbur dhe shokun tim e mora inat si na coi ne ate vend,por qe e hapa kete teme e hapa sepse dua tju bej nje apel te gjithave vajzave shqiptare te mos behen pre e disa personave te papergjegjshem qe duan te perfitojne nga mishi i tyre dhe ta shesin per £30 ne nate ,ne ate vend te qelbur qe shesin trupin e tyre per tu dhene fitim disa personave qe rrijne si pronare dhe presin leket kur tua bijne ne shtepi,athere dhe nje here ju bej thirrjeve vajzave shqiptare te mos behen pre e ketyre personave,ju flm dhe me falni sepse me te vertete e zgjata shume,por ishte nje histori qe se perjetova jo me shume se te dielen e kaluar!
Krijoni Kontakt