Tung Jonidapasho,
Nuk e kuptoj pėrse nė kėtė forum duhet t'i drejtohemi vetėm atyre qė njohim siē thua ti. Nga momenti qė ti pranon tė futesh dhe tė shkruash nė njė forum publik (dhe jo privat) gjithsekush mund tė shkėmbej replika me cilindo. Ndryshe ē'kuptim ka forumi atėhere. Rimė mė mirė nė shtėpi dhe flasim vetėm me familjen dhe shokėt tanė dhe hajt shnet. Pastaj kėtu tė gjithė pėrdorin pseudonime dhe nuk e di se kush ėshtė filani dhe kush ėshtė fisteku. Ka mundėsi qė edhe bashkė tė njihemi. Bota ėshtė e vogėl si i thonė fjalės.
Mė thoje qė 'SIGURISHT QE KE TE DREJTE TE JAPESH MENDIMIN TEND TI DHE CDOKUSH POR ME PARE DUHET TE LEXOJE ME KUJDES DHE TE PERPIQET TE KUPTOJE PARAFOLESIN'. Mė vjen keq por shkrimet e parafolėsve i kam lexuar. Nqs ti mendon se kam keqkuptuar diēka mund tė m'a sqarosh s'ka asnjė problem.
Po i pėrgjigjem gjithashtu dhe pyetjes tėnde. Unė jam nga Himara dhe kam jetuar nė Greqi por tani nuk jetoj mė. Gjatė kontakteve qė kam patur me grekėt nuk kam thėnė ndonjėhere qė jam vorioepirot dhe nuk kam patur asnjėhere dokumenta si i tillė. Gjithmonė e kam quajtur veten shqiptar. Krenaria ėshtė diēka qė nuk blihet as me para e as me anėn e njė dokumenti.
Pėrshėndetje
Calvero
Krijoni Kontakt