Yo grupi...LoL
Qe thoni jam shume ne forme ...kam kaluar nje periudhe me pushime ultra plus kam mbaruar 2 programe per qejf
1. Trojanin EDI RAMA (ne nder te krytarit te bashkise se Tiranes)
2. Programin chat IP2IP..
te dy coming soon........
Nejse te kthehemi tek tema :
Problemi i fundit i zbuluar ne sigurine e hotmail eshte pak a shume i rende dhe ka te beje direkt me sigurine ndaj viruseve qe leshohen nepermjet postes elektronike ...
Ne qofte se do ti hidhnim nje sy URL-se nepermjet te ciles hapen attachmentet do te dallonim dy identifikues : ate te sesionit dhe te mesazhit. Problemi i vertete qendron ne faktin se i njejti identifikues mesazhi mund te perdoret per me shume se nje attachment...LoL
Atehere mund te bypass-ohet Programi Antivirus qe perdor Hotmail ne kete forme. Le ti hedhim nje sy URL-se per te marre nje attachment nga Hotmail :
http://by7fd.bay7.hotmail.msn.com/cg...ox=F000000001&
a=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX&msg=MSGXXXXXXXXXX.XX&start=XXXXXXX& len=XXXX&mimepart=3&vscan=scan
Shikoni pjesen e fundit : &vscan=scan Po ta eliminojme kete antivirusi nuk do ta skanoje skedarin.
Tani le te dergojme nje mesazh me 2 attachmente :
Ne te parin perfshijme kodin e meposhtem :
- - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - -
Tani kur viktima hap attachmentin e pare antivirusi i thote qe eshte gjithshka ne rregull , por kur ai i ben download mesazhi do te hapet ONLINE duke ekzekutuar kodin XSS dhe : DUKE MARRE IDENTIFIKUESIN E SESIONIT + IDENTIFIKUESIN E MESAZHIT DHE DUKE BERE QE TE HAPET NJE DRITARE DREJT ATTACHMENTIT TE DYTE POR PA THIRRUR ANTIVURUSIN...LoL.
Si pasoje viktima do ta download-oje virusin pa pike paralajmerimi..
Ooooopppppssss shume keq per Hotmail
Krijoni Kontakt