Pėrshendetje Kumanovare, gjithashtu edhe ti kalofsh bukurė syno....veri veri najs fotoja , Gjitha t'mirat/shmeki
Pėrshendetje Kumanovare, gjithashtu edhe ti kalofsh bukurė syno....veri veri najs fotoja , Gjitha t'mirat/shmeki
Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!
befsh qef sa te duash
Love is a name
Sex is a game
play the game
and forgot the name...
ej blerimi london pashaporten e britanis madhe e kam po nuk ajm angleze jam shqiptare dhe ajo pashapotra nuk luan asnje rol po gjaku dhe tradita ok dhe shqipen e flasim sikur namimi ok ne kushte te vishtira po ciceron bukur ok ju pershendes te gjithve jeni te mrekullushem I LOVE KUMANOVA ALL ALBANIN
ILIRIDA DHE BEST
mirse erdh kumanovare, kalofsh mire ene kete forum...
pershndetje prej....cetit....
ceti
Hej mire se erdhe kumanovare shpresoj te jesh repiste si mua se me duhet nje grup repistash repistesh ok Te pershendes..!!!
o_()
o lali ti nuk kupton se ca du me te than ?
per ate gje keq kuptohesh .
Kumanova nuk eshte e shqiperis ok .
po shqiptar jeni ate gje e di shum mire .
mos kujto ti se dua me te than une ty se ti nuk je shqiptare.
me sa dij une shko ku te duash edhe pyet ndonje tjeter .
thuaj se e kujt eshte kumanova edhe shiko se ca kan me te than .
Une kam pas njeriun tim ne kumanov ok .
ashtu qe nuk ka nevoj te me thuash ti se si eshte edhe se e kujt eshte kumanova.
Sa per british ta gezosh .
edhe nuk je e vetmja qe ke british ok .
lali kuptoje se ca kam desht me te than .
se kush do qe flet shqip edhe eshte me gjak shqiptari edhte shqiptar ok .
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
shqiptar per jet
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
blerim shife harten e vjeter te ilirides ok dhe ilirve dhe ku bjen kumanova macedonia nuk esht kan shtet kurr ok kohen e fundit u ba per macedons se per shqiptar gjithmon shqipria esht kan enderr e KUMANOVES
mir se erdhe "perseri" kumanovarja! Paske dal lezetshem te fotoja,pacim! Ia kalofsh mir..
Te dua se s'te urrej dot......
Kumanovare em e mira do at mbush qfen em lira)))te pershendes qenke edhe patriote mi lol:PPP
Snjef Kufi Zemra Shqiptare Kombi S'ndahet Pa Dal Fare Ku i Thojne Buke E Ku i Thojne Uje Jem Shqiptar Dhe S'ja Lshojm Kuje.....
Krijoni Kontakt