Ne rradhe te pare ju pershendes te githeve sepse po bej kohe qe nuk po shkruaj por s“ke cfare ju ben Austriakeve
Ishin dy shoke dhe e kishin shtepine balle per balle me njeri tjetrin (d.m.th i kishin pallatet perballe dhe ishin ne te njejtin kat)
Cfare bente njeri,e shihte tjetri dhe cfare bente tjetri e shihte njeri.Nje dite u takuan rruges dhe po bisedonin.Une pashe dje gruan tende tha njeri me nje zezak tek ai divani qe ke ne kuzhine.Mos tha tjetri,shiko se cfare kam per ti bere tani qe me tregove kete qe nuk e dija.
Mbas tre ditesh u takuan prape dhe ky qe i tregoje historine e pyeti?Cfare i bere gruas?E rrahe apo.....
EeeeEEEeeEee.... tha tjetri...!jo mo jo...
Po cfare i bere e pyeti perseri ky?
I bera gjene me te keqe qe ajo ka pasur ne jeten e saj tha ky!Cfare tha tjetri i habitur?
I SHITA DIVANIN....-tha burri i saj! :-)))))
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Nje hajdut me maske shkoi tek shtepia e nje cifti dhe duke i drejtuar pistoleten,vodhi te gjitha ato qe deshironte dhe ne fund vizatoi nje rreth ne toke dhe i tha te zotit te shtepise:
N.q.s e kalon kete rrethin jashte je i vdekur!I zoti i shtepise u fut brenda ne rreth dhe u pertyp nga frika.
Pastaj hajduti coi te zonjen e shtepise siper tavolines dhe bene lloj lloj stilesh etj... ne syte e burrit.Pastaj hajduti duke ikur me vrap hodhi pistoleten ne toke dhe u zhduk.Sa iku ai gruaja e perdhunuar filloi ti bertiste burrit,po ti mor maskara pse nuk bere ndonje gje?E shikon se cfare ndodhi?Ai paska qene edhe me pistolete pa asnje fishek brenda,na e paska hedhur.Po edhe une ja hodha tha burri.Pse cfare i bere i tha gruaja e gezuar.Ohu.... sa here e nxora kemben nga rrethi une tha burri...
:-))))
Ju pelqyen?
Tani me fillon mesimi dhe nuk kam kohe per te tjera megjithate ju falenderoj per leximin dhe kohen e harxhuar.Me respekt FLORJAN.![]()
Krijoni Kontakt