te gjithe re opo jo do ti bejme me dallime ne tani si rrusha jan te tere![]()
te gjithe re opo jo do ti bejme me dallime ne tani si rrusha jan te tere![]()
!!!
Flori,edhe une si vlonjat qe jam ,po te them 100 here thnx qe u kujtove per ate kohe te lavdishme te futbollit vlonjat(jo se tani nuk eshte,por une se kam idene..)Postuar më parë nga FJORIN
Dhe portieri ZUBIZARETA kur e pa topin te rrjeta ju duk sikur i ra kometa.
Se shpejti do te shkruaj dhe kengen qe ju krijua flamurarit mbas ndeshjeve me Barcalonen ,partizanin e beogradit,vismuth aue .Ka 70 e ca vargje
Kjo ndeshje me kujtohet ,ka qene nje e merkure shtatori....,shume kujtime...
Po mire o po Spiro Ruci e Leonidha Ruci (dy vellezer )a te kujtohen?Po ai i me vonshmi Alfred Zijani,a te kujtohet ,luante me gjak ,si i thone,po me nje huq o shume femnist po e filloi kur la topin .I falet e si thu ti ?..e shume e shume te tjere
![]()
Wild and crazy can't be lazy
Ronaldo o nr 1 per mua![]()
*"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
* LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.
Ca thua ore byrazer si nuk me kujtohenPostuar më parë nga jessi89
Flori,edhe une si vlonjat qe jam ,po te them 100 here thnx qe u kujtove per ate kohe te lavdishme te futbollit vlonjat(jo se tani nuk eshte,por une se kam idene..)
Kjo ndeshje me kujtohet ,ka qene nje e merkure shtatori....,shume kujtime...
Po mire o po Spiro Ruci e Leonidha Ruci (dy vellezer )a te kujtohen?Po ai i me vonshmi Alfred Zijani,a te kujtohet ,luante me gjak ,si i thone,po me nje huq o shume femnist po e filloi kur la topin .I falet e si thu ti ?..e shume e shume te tjere
![]()
Po Vlora ka nxjerre dhe do nxjerri gjithmon futbollista klasi ,po atehere ne Shqiperi nuk e linin FLAMURTARIN brenda kampionatit te ecte , ta prisnin RROGEN BABAGJYSHAT E TIRANES po te mos fitonte Tirana
shendet
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Nder te vjetrit me pelqen Beckenbauer i gjermanis
kurse ne te rite
Balack
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BOY_UK : 28-11-2003 më 04:33
David Backham e gruaja e tij ,Victoria,after receiving anOBE from the Queen.(mare nga gazeta e sotme,nendor 28,2003)
Wild and crazy can't be lazy
Ore ja kush ishte pasardhesi i Van Bastenit, Bati gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Ja dhe nje lojtar njeshi qe e kerkon Reali dhe s'e gjen dot nje te tille
Mbase s'eshte lojtari me i mire ne bote, por eshte sulmuesi im i preferuar. Ka shume klas. Ka dicka qe se kane lojtaret e tjere.
Kluviert number one
HOLLAND...
Ja se nuk doli aty
HOLLAND...
Krijoni Kontakt