Van der Vaart nuk jam Hollandez por per mendimin tim ky do behet nje nga talanetet me te medhej te europes.
Kurse per momentin ska si Zidane dhe Pavel Nedved per rolin e tyre.
Ja ku e keni ketu me poshte
Van der Vaart nuk jam Hollandez por per mendimin tim ky do behet nje nga talanetet me te medhej te europes.
Kurse per momentin ska si Zidane dhe Pavel Nedved per rolin e tyre.
Ja ku e keni ketu me poshte
great.
Sigurisht qe ka lojtare me te forte dhe me teknike , por futbolli luhet me shpirt dhe pasion ...................spektakel si bente Robi nuk kemi per te parre me .
Edson Arantes Do Nascimento Pele
Sulmi më i mirë ne futboll , i të gjitha kohërave :
- Garinca
Didi
Vava
Zagallo
Pele
Që të gjithë lojtarë të Brazilit
![]()
PER MENDIMIN TIM LOJTARI ME I MADH QE KAM NJOHUR DHE NDJEKUR KA QENE ME PA DYSHIM I MADHI
MARCO VAN BASTEN
por bota ka njohur shume ljtare te mire dhe eshte sh veshtire te njerresh nje emer
FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA
Lojtar jane Andrei Shevchenko dhe Paolo Maldini!
.
,
VASIL RUCI ,NJESHI VLONJAT .
NJESH ISHTE DHE NJESH KA MBETUR.ca me thoni Ronaldo dhe lesht e currit .
FLAMURTARI - BARCELONA 1-0 . GOL VASIL RUCI
Ndryshuar për herë të fundit nga FJORIN : 27-11-2003 më 03:45
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Dhe portieri ZUBIZARETA kur e pa topin te rrjeta ju duk sikur i ra kometa.
Se shpejti do te shkruaj dhe kengen qe ju krijua flamurarit mbas ndeshjeve me Barcalonen ,partizanin e beogradit,vismuth aue .Ka 70 e ca vargje
Ndryshuar për herë të fundit nga FJORIN : 27-11-2003 më 03:53
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Krijoni Kontakt