hahahaaaa ac/dc, na shkrive fare tani. Ty te gjithe te duken te njohur e te degjuar, hahaa.![]()
hahahaaaa ac/dc, na shkrive fare tani. Ty te gjithe te duken te njohur e te degjuar, hahaa.![]()
mu be si nje ish komshia ime me kete emer lale,prandaj i thashe,hej elda lali nuk vuan per femra kete dije mire lale,sepse nuk jam ketu te gjej femra por vetem te kaloj nje cike kohen ,sjam per romance ketu po ta them mire ty dhe cdo kujt ketu lale,kalofsh bukur elda...........
K.F.B
u2
Futbollisti im i preferuar??
I dashuri im........
Se sapessi il bene che ti voglio,abbasseresti gli occhi per non vedere il male che mi fai.
FUtbollisti i preferur tani per tani eshte Rud van nistelroy
(manchaster).Pajtohem edhe une se skuadra me e bukur keto vite ka qen AJAX
ciao
M'I JAP BUZET
TA JAP LUMTURIN
Lol!!! E ke gabim. Une e pelqej, thjesht, si nje futbollist i talentuar. I aint dat kinna girl. Da fing u need 2 no abt me hun, is dat i say wat i mean and i mean wat i say.Postuar më parë nga kolombi
Zemra te pelqen si djale i bukur deshe te thoshe,apo e kam gabim?
[QUOTE]Postuar më parë nga ac/dc
mu be si nje ish komshia ime me kete emer lale,prandaj i thashe,hej elda lali nuk vuan per femra kete dije mire lale,sepse nuk jam ketu te gjej femra por vetem te kaloj nje cike kohen ,sjam per romance ketu po ta them mire ty dhe cdo kujt ketu lale, kalofsh bukur elda........... [/QUOTE
Edhe une, pikerisht per ate arsye jam ketu, te kaloj kohen.
Anyway, thnx ac/dc!
Ndryshuar për herë të fundit nga Griselda Sula : 03-08-2003 më 14:00
*||*Before i speak, I have something important to say.*||*
*>~<*Thinking is one thing no one has ever been able to tax.*>~<*
^*>The way i see it, if you want the rainbow you gotta put up with the rain<*^
[
Baggio o simboli i futbollit - sakrfices, deshperimit, fitores - talent hyjnor dhe njeri shembullor ne jeten private
Ciao
Ndryshuar për herë të fundit nga ardi : 10-08-2003 më 03:11
alessandro nesta & francesco totti
i dua pse luajne mir dhe jan me te njohurit ne itali.shkurt me pelqen loja qe bejne
dheee gjithashtu jan me te bukurit ne itali![]()
kush nuk do te vdiste per nje puthje te tottit![]()
trust me
Maradona dhe Ronaldo,jane yjet e futbollit
Krijoni Kontakt