Hallo Harley.
Gezohem qe qenke dhe ti ne ch.
Me ne fund ju shtua dhe nje shqipo listes sime te ch..
Po mu dha rasti do hyp nje here ne trenin kantonal.
Ca rruge bo Ose ca numri ka treni.
Te uroj gjithe te mirat .
Hallo Harley.
Te uroj gjithe te mirat .
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Mire se erdhe Tani, te uroj suksese ne jete.
" Art is long , but life is short "
mire se erdhe tani kalofsh sa me mire
K.F.B
Te pershendes Ada dhe me behet qefi ne rradhe te pare qe je ne Zvicer dhe se dyti qe do hypesh ne Trenin tim.Por duhet te kesh parasysh qe Bileten ta kesh prere se pastaj,te kuptohemi do kete konsekuenca,..... ?Une jam ne S-Bahn,dmth ne Kantonin e Zyrihut por Linjat na ndryshojne, mvaret.Ne pergjithesi tani ne moment punoj me teper ne mbremje pasi vazhdoj nje Ausbildung tjeter deri me 18.Dhjetor 2003,sigurisht per tu rritur ne pergjegjesi.
Te pershendes dhe te uroj gjithe te mirat.
[QUOTE]Postuar mė parė nga Charmedgal
[B]mireseerdhe ne forum.
Ja kalofsh sa me mire midis nesh.
Elda
Mirsetegjeta Eldaaaaaa, ckemi ?![]()
[QUOTE]Postuar mė parė nga Ada
[B]Hallo Harley.
Po qe se do hollesira lali me shkruaj prape se ta them edhe numrin.![]()
pershendetje te gjitheve nga athina. ju uroj te gjitheve fat te mbare dhe suksese ne c'do fushe te jetes tuaj.amarildo te uroj qe te behesh nje pilot i shkelqyer.ciao
cohuni shqiptare prej gjumi cohuni edhe te gjithe me nje bese shterngohuni, e mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit eshte shqiptaria.........
Bo BOOOOOOO ca karrieristi.
Mire ja ben xhanem.
Une pertoj tu futem shkollave.
Per momentin po jetoj icik pa kokecarje.
AH Po po te kishe nje ducati 916 do ma prishje mendjen por harley nuk me pelqejne fare ..
Une rralle i marr trenat ne zyrih sepse kur vij ne zyrich vij me makine por nuk i dihet.
Me behet qefi qe kerkon te ecesh perpara ne karriere mua per momentin me mungon fare vullneti per shkollera.
ciao dhe Erfolg!
^
Tschüssli
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Ah po Harrova
Na posto dhe foton tende se keshtu e ka rregullorja e prezantimit.
Nqs se deshiron.
Na thuaj dicka me shume rreth vetes.
Qe ke qef per tu ngrit me lart e per tu shtu rroga e morem vesh po na thuj ca hobbies ke etj e di vete ti mo![]()
mire se erdhe
**sexy_mamasita**
Krijoni Kontakt