Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 87 prej 87
    Mr-HappY Maska e Kuksjan_forever
    Anėtarėsuar
    25-01-2003
    Vendndodhja
    °©Ne Det©°
    Postime
    366
    Leni mer burr Miren rehat se esht nga goce nga me te mier qe flisni juve nuk keni turp lene te shkreten rehan ajo ka ber presantim dhe ju ja boni lomsh avash mo njehere ca po beni juve
    me falni po nuk ka lezet fare kjo

bofsh qef Mira_uk

me respekt Fatri
    Love is a name
    Sex is a game
    play the game
    and forgot the name...

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    ore amarildo grupo ske nevoje te me cosh mesazh privat dhe te me pyesesh se cfare e kam miren ok e kam nga familja apo eshte shoqja ime ty ste jap llogari une ok,por ben mire ta mbyllesh ate zhgabe se e bere temen qe te mso futet me kush ne te,ben mire ti japesh fund tani dhe te kerkosh falje perpara se te jete teper vone ok ,mos me bej qe te ...................................... me mire kerko falje ose mos kerko hic dhe ik mos te shoh me ketu ok hajde shnet besoj se jemi kuptuar cerrikso apo mos je gje nga krraba hajde shnet
    K.F.B

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    Ne shpirtin e dikujt qe e dua shume.....
    Postime
    28
    Postuar mė parė nga Kuksjan_forever
    Leni mer burr Miren rehat se esht nga goce nga me te mier qe flisni juve nuk keni turp lene te shkreten rehan ajo ka ber presantim dhe ju ja boni lomsh avash mo njehere ca po beni juve
    me falni po nuk ka lezet fare kjo

bofsh qef Mira_uk

me respekt Fatri
    Fatri flm per fjalet po keshtu eshte kur kane inat njerezit dhe nuk dine cfare te flasin dhe ja fusin kot nga fjalet.

hahahahahahahahahaha sa me shkrite tani, genti po pse te dergoj mp ty dhe te pyeti se cfare me ke ti mua hahahaha sa i lasht qe eshte ai po lere mo aman plz mos i jep muhabet se ashtu eshte ai.

ja kalofshi mire dhe kam qef te mbyllet ky muhabet

ja kalofshi mire te gjithe

me respekt Mira_uk

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    lere aman lere se bo me e shti ne dore kurrizin me te bute se barkun ja bej ,dhe te mos me thote qe fshihem mbas tastieres se pc se ta tregon mando ty grupo se fshihem mbas pc apo jo amarildo prandaj jepi fund ok

mira sorry se ta prishem temen lale por ctu besh adoloshentave ciao kalofsh gezuar lale
    K.F.B

GlAuCa Maska e miss_blue
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    54
    mire se erdhe mira_uk dhe ja kalofsh mire ! po sikur pak me duken lendet qe ke zgjedhur per kollegj mi!Mgjth nqs jane ato qe ti e ke nda menjen ,vazdho ....good luck !
    "Love your body" queen

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    ore une nje gje se kuptoj nga ju anetaret kjo te tema e ka emrin prezantime dhe jo qortime ,ne vend qe te pershendetni anetarin ja filloni me kerkesat jo te njoh jo ste njoh ,po pse kaq pak lende,po jo keshtu po jo ashtu per zotin qe smarr vesh asgje ,by the way pershendetje mira qofsh perhere e lumtur
    K.F.B

GlAuCa Maska e miss_blue
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    54
    Postuar mė parė nga ac/dc
    ore une nje gje se kuptoj nga ju anetaret kjo te tema e ka emrin prezantime dhe jo qortime ,ne vend qe te pershendetni anetarin ja filloni me kerkesat jo te njoh jo ste njoh ,po pse kaq pak lende,po jo keshtu po jo ashtu per zotin qe smarr vesh asgje ,by the way pershendetje mira qofsh perhere e lumtur
    une per veten time s'bera nai qortim !thjesht dhash menimin tim, dhe s'ka nai gje te keqe me duket, diskutim po bejme dhe prezantimi eshte edhe kur njerezit perpiqen te njohin njeri-tjetrin jo vetem kur thone: hi, une jam filon filifistuni, dhe ti i thu: gezohem qe u njojtem.....e ca e njoftme eshte ajo? pranaj ac/dc, as much as i like your name , na vje keq po kam te drejt! shnet!
    "Love your body" queen

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •