Mira mireserdhe ne forum ja kalofsh sa me mire...
Shpersoj te na behesh nje avokate emire se edhe mua me pelqen shume ajo dege...
Mira mireserdhe ne forum ja kalofsh sa me mire...
Shpersoj te na behesh nje avokate emire se edhe mua me pelqen shume ajo dege...
100%SHQIPTARE
I wrote ur name in the sky
But the wind blew it away
I wrote ur name in the sand
But the waves washed it away
I wrote ur name in my heart
And 4ever it will stay
BaBy_BiRbA, martin, gazi, Armando18, london--boy TE DUA, princess, hacker4hearts, Hott_korcare01 Flm te gjitheve per mikpritjen tuaj dhe me te vertete jeni shume te mire.
Armando18-kush te tha ty qe jam nga Burreli une apo ja fute kot
ja kalofshi sa me mire te gjithe kudo qe jeni dhe me ke do qe te jeni.
me respekt Mira_uk
HI rrusho mire se erdhe midis patrioteve te tu
Te uroj suksese ne radhe te pare ne shkolle dhe ne te gjitha fushat e jetes
kisses nga larg te gjitheve
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Pershendetje Mira!
Me behet teper qefi qe arrite me ne fund te prezantohesh!
Shpresoj t`ja kalosh sa me mire ne forum dhe te deshiroj fat dhe suksese ne studime !
P.S Ne msn nuk ke qen me ?neways hope u ok !
U might find i might not be on msn as often as i used to be , that is not because iv have blocked u , its coz iv started a job and i come home really late![]()
Ill email u --later
Jam JETUS jo TREGUS!.
mire se erdhe mira...
ja kalofsha sa me mire ne forum
shnet e pare
hej mira hahahaha cme bere per te qesh ok ok nuk me njeh e leme une thjesht te dhurova nje puthje si shoqe qe te kam ose po deshe mundet te mos me pranosh as si shoqe por ska gje te pakten si patriote qe te kam,ok si te duash me fal per nderhyrjen kalofsh gezuar derjanse,dhe mos ki frike se ste jap muhabet me ok ciao jete te lumtur privatePostuar mė parė nga Mira_uk
chelsea-fc- a njihemi bashke qe me ke thene qe me ka marr malli se me sa shoh une nuk te njoh ne bote se kush je (as if)ah dhe dicka ajo mahhhhhhhhhhh se mos eshte puthje me thuaj qe te fshij faqen se kam inat kur me japin te puthur ata njerez qe i kam inat dhe nuk me shkon muhabeti.
Kot Mi Kshu Nga Shkrimi Thash Se Mos Je Nga BURRELI Pranej...
PROUD TO BE SHKODRAN
Welcome ne shoqerine tone Mira
besoj do ti'a kalosh mire ne mesin tone
te pershendes
![]()
" Art is long , but life is short "
FJORIN HANNIBAL2003 luton_boy_uk flm per pershendetjen tuaj .
Postuar mė parė nga Code-Cracker
Pershendetje Mira!
Me behet teper qefi qe arrite me ne fund te prezantohesh!
Shpresoj t`ja kalosh sa me mire ne forum dhe te deshiroj fat dhe suksese ne studime !
P.S Ne msn nuk ke qen me ?neways hope u ok !
U might find i might not be on msn as often as i used to be , that is not because iv have blocked u , its coz iv started a job and i come home really late![]()
Ill email u --later
o Driloni mos u merzit se dhe une nuk kam qene qe kur ne msn dhe nuk kaa pse te mendoj ashtu ok se te kam thene dhe nji here tjeter qe nuk kam pse te mendoj ashtu qe ti me ke block ok.
so have a nice to to work bye.
Krijoni Kontakt