Close
Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 168
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,978
    Postimet në Bllog
    22

A ua dini vleren meshkujve shqiptare?

Meqenese beteja e sekseve shqiptare ka filluar ne forum, per tu paraprire kerkesave per nje teme te ngjashme me ate poshte kesaj, po hap edhe kete teme ekskluzivisht per anetaret e seksit femer ne forum. Pa u zgjatur shume, pyetjet per gocat jane:

Cila eshte pershtypja e krijuar per meshkujt shqiptare?
    A kane ata te krahasuar me meshkujt jo-shqiptare?
    Ju ke preferoni, dhe pse?

Perpara se te pergjigjeni kini parasysh se me "mashkull shqiptar" kam parasysh, babain, vellain, te dashurin, te fejuarin, burrin, shokun, kolegun etj etj. Pra mos u kufizoni ne pergjigjen tuaj.

Shprehni mendimin femeror me poshte.
    Albo

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Pse kane vlera
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar më parë nga Enola
    Pse kane vlera
    Postuar me pare nga Albo :
    Perpara se te pergjigjeni kini parasysh se me "mashkull shqiptar" kam parasysh, babain, vellain, te dashurin, te fejuarin, burrin, shokun, kolegun etj etj. Pra mos u kufizoni ne pergjigjen tuaj.

Po nese ti nuk i ke njohur kurre vlerat e ketyre ne listen e mesiperme ....... eshte shume e mundur te jesh rritur ne jetimore.

Ose ke ngrene nje luge corbe te prishur dikur dhe do e vjellesh per tere jeten.

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Djale i dashur mos u irrito kaq shume...
    mendimi im nuk vjen as nga corbe e prishur dhe as nga jetimorja, nqs ti nuk kupton eshte paksa ironik...
    nejse kur te rritesh edhe ca...
    edhe pse nuk doja te thoja kete ne fillim por ajo fjalia e shkurter te shkon shume per shtat
    pak me respekt per femrat
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2003
    Vendndodhja
    Toronto, Canada
    Postime
    60
    te tere jane te ndryshem...sic jane tere njerezit e kesaj bote.
    s'ka ndonje ndryshim se jane shqiptare.

Tough Cookie Maska e Esperanca
    Anëtarësuar
    14-08-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    31
    Une pervete kam ikur e vogel nga Shqiperia, dhe te theme te drejten nuk kam pasur ndonje pershtypje te mire per meshkujt shqiptar. Kam pershtypjen qe djemte shqipo jan controlling, dhe mendojne se ate jan superior to girls. Po gjithmone kam pasur pershtypjen qe ate kan qene gentlemen dhe kavaljer. Por kur shikoj keta djemte shqip ne USA qe jan legena nuk di ca te mendoj.
    "Be careful what you pretend to be because you are what you pretend to be."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Postuar më parë nga Esperanca
    Une pervete kam ikur e vogel nga Shqiperia, dhe te theme te drejten nuk kam pasur ndonje pershtypje te mire per meshkujt shqiptar. Kam pershtypjen qe djemte shqipo jan controlling, dhe mendojne se ate jan superior to girls. Po gjithmone kam pasur pershtypjen qe ate kan qene gentlemen dhe kavaljer. Por kur shikoj keta djemte shqip ne USA qe jan legena nuk di ca te mendoj.
    legena? hahahaha e fort kjo kisha kohe pa e degjuar kete fjal. nejse une mendoj se djemt shqiptar i kuptojn vajzat shqiptare me shume se te huajt.. dhe me pelqejn qe jan pak me fanatiker dhe xhelozer e "possessive".
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nuk ka te bej çfar eshte nje mashkull, Shqipetar apo jo. Ajo qe ka rendesi eshte qe te jet njeri me prezenc, seriozitet & te bej per familjen e ti. Meshkuj te till nuk ka shum po me sa kame par Shqipetar te till ka plot.
    Po te marr si shembull babain tim, edhe mos te njifja as nje mashkull tjeter Shqipetar do thosja qe ne te vertet Shqipetaret jane me te mirit nga te gjith ne bot, por ok nuk eshte tamam keshtu se ka dhe nga ata Shqipetar qe ju a ben ligjin ne Shtepi gruaja, rin ter diten ne per kafenera & as qe ju intereson ça bejn femiet dhe gruaja e tyre ne shtepi. E mira eshte qe Shqipetar te till nuk jane shum se te shumtit e meshkujve Shqipetar kane seder dhe kjo eshte gjeja Nr.1 qe duhet te ket nje burr.
    Shqipetaret kane nje gje te keqe e cila eshte pak si me shum e theksuar, ajo eshte qe jane pak (shuuuuuum jo pak....anyway) fanatik dhe me e bukura ne familjen time eshte qe fanatiku nuk eshte babai im (si do ishte normalja) por vellai i cili eshte 20 dhe nuk eshte rritur ne Shqiperi.

Anyway sa per krahasimin e shqipetarve me meshkujt e tjer jo-shqipetar, do thoshja qe personaliteti nuk ka te bej me nga eshte nje njeri, por si e thash dhe me lart shqipetaret jane pak si me te vecant nga te tjeret sepse kane seder te fort gje qe nuk e shikon shum tek nje grek apo nje amerikan.

Une po te binte rrasti te zgjidha b/f midis nje shqipetari dhe nje te huaj do preferoja shqipetarin se eshte gje tjeter te komunikosh me nje njeri nje gjuhen e nenes dhe tjeter te flasesh greek apo english. Por ok nuk jame dhe u know "o shqipetar o as nje tjeter" sepse kame njofur persona jo-shipetar dhe me kane lene pershtypje te mira fare

Alda.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    shqiptaret jane si shpirt ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    I lexova shkrimet e juaj e mbas keni dhe te drejte ka dhe djem LIGENA siç i thirren pak me larte por mos harroni qe jeni ju ato qe vini ketej jashte shtetit e ju rritet mendja kushedi se çfare?!!!
    e nuk na flisni fare se na ndegjoni kur flasim shqipe, vetem kur prezantohesh me ndonjeren qe i thua qe jam student ateher base ndryshon opinioni (Po per ata qe nuk jane si behet?) e fillojne te verdallen po kur jane ne shoqeri nuk preferojne te flasin shqip se ofendohen e te flasin italishte(nejse une i vi mbase valles) e kur i shkone ne shtepi ne familje hajde shqip qe flasin hajde.
    E mos harroni qe ne funde te fundit jeni ju qe i beni djemte tju vijne mbrapa mbase valles e bejne mire qe ju lejme kur juve ju rritet mendja kushedi se mos e keni vetem ju? (me falni per shprehjen)
    Me respekt Toni ciao
    Ma hengri miu firmen!!! :(

Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •