mire se erdhe dardan
ja kalofsh sa me mire ketu
Mireserdhe shmeki befsh qef midis nesh
If tomorrow is judgement day
And I'm standin' on the front line
And the Lord ask me what I did w/ my life
I will say I spent it withyou
If I wake up in WW 3
I see destruction and poverty
And I feel like I want to go home
It's okay if youcommin' with me
Cause your love is my love
and my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of Amistad couln't hold us
LoL Shmeki... Merr sa te duhet pra...or i cann call 911 for ya![]()
Pau :P
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Mire se erdhe Daradan ja kalofsh sa me mire
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
Mirse erdhe Dardan emer clas fare ta gezosh lal
befsh qejf ne shoqerine tone edhe kalofsh çaste te Lumtura
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
SHMEKI PERSHENDETJE NGA UNE VLLA DHE FAT E MBARESI KUDO NE JETE.
mireseerdhe ne forum vllai.
Ja kalofsh sa me mire midis nesh.
Te uroj fat dhe lumturi kudo.
kiss
Elda
Jam Tropojane Dhe Krenare
Po S'te Pelqeu Plas Syt
Bjeri Kokes Per Mur
As Qe Ma Ndjen Fare...!
Hot_Korcare1 Flm për mikpritjen e juaj,gjithastu edhe ti kalofsh sa më mirë ne shoqrin e këti forumi....!!!
Ps; sa për punë nuk e qaj fort koken,rroft pani B,po q'ti bëj vetës me keto gocat e bukura shqiptare,qe na dogjen![]()
Flava,flm edhe nga ti per mikpritjen,ju pershendes edhe une dhe ju uroj suksese ne jetë,dhe fat e lumturi,si dhe qaste te kendshme ne shoqrin e forumit ALBASOUL!
Hanibal2003, flm mirë se t'gjejë!
GoDDeSS, Flm dhe mirë se t'gjeta( i miri te kapt per qafe moj gocë), gjithashtu edhe ti kalofsh xix-super ne këtë forum!![]()
Elbasan_Chicka1, flm edhe ti po ashtu kalofsh mirë,dhe një herë flm per mikprtijen tende.. ciao!
SPo_hottie1,flm flm moj shqipe,me gjithë ju do te kaloj shum mirë...pa dyshim ne shoqrin e ketyre personave te mrekullushem!
BaBy_ hahahaha flm....por edhe une jam aspirin per femra(goca) 112,zjarrfiks.....,si do qoftë kalofsh mirë syni !!!
VoIi, flm flm me gjith ju sbashku do kalojm qaste te mrekullushme...gjithashtu edhe ju kalofshit sa me mirë!
Shkelqesia_e_tij, flm,por emri e simbolizon Dardaninë (Kosovën,dhe pjesët e saj),krenohem per emrin....gjithashtu edhe ti kalofsh qaste te kendshme ne këtë shoqri te ALBA-forumit!!!
WOLF POWER, flm vella edhe na ti gjithastu edhe une te uroj....gjitha t'mirat ne jetë,fati dhe lumturia qofshin gjith her me ty....
Gjitha t'mirat/Shmeki
Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!
Elda,shum flm....gjithashtu edhe une të uroj gjitha t'mirat ne jetë,dhe të uroj qe te kalojsh sa me mire ne këtë forum...flm edhe një herë! GJitha t'mirat/ shmeki
Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!
dardan me sa duket edhe ti qenke i ri ketu
atehere mirseerdhem qe te dy
hahaaaaaaaaaaaaaaa
ja kalofsh mire lal
Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira
Krijoni Kontakt