Mendoni qe kjo shprehje eshte e sakte dhe se Shqiperia po zhvillohet per saje te degjenerimit apo po degjenerohet pak per saje te zhvillimit qe per mendimin tim eshte normale.
eshte pak e komplikuar por thjesht per diskutim thashe..
argumentoni...
Mendoni qe kjo shprehje eshte e sakte dhe se Shqiperia po zhvillohet per saje te degjenerimit apo po degjenerohet pak per saje te zhvillimit qe per mendimin tim eshte normale.
eshte pak e komplikuar por thjesht per diskutim thashe..
argumentoni...
vend i gabuar per ty hapur nje teme e till ketu
pastah mos shif vetem shqiptaret
se tjeret jane te me digjineruar lal
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
eshte mire te ecesh me kohen, POR kur harron se nga vjen dhe harron se kush je dhe shnderrohesh ne nje njeri komplet te degjeneruar atehere ky nuk eshte zhvillim, por shkaterrim....shkaterrim i vetes dhe shkaterrim i shoqerise ne pergjithesi. nuk ka asgje te keqe ti pershtatesh kohes qe jetojme dhe te ecesh me kohen, po e theksoj...e keqja eshte kur harron se nga vjen . ne jete nuk mund te ecesh asnjehere neqoftese harron se nga vjen dhe se kush je! ky eshte mendimi im
Nje pyetje kisha une Octapodi cfare kupton ti me llafen degjenerim? Kur te ma thuash do i pergjigjem pyetjes tende.
Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!
Shnet e jete se te tjerat vijne vete!
N.q.se kupton ate lloj degjenerimi, qe jam duke menduar une..........ateher degjenerimi sjell vetem degjenerim, dhe zhvillimi i sjell te dyja.
Me duaj 1 here qe te dua 100
Ndoshta eshte tamam vend i gabuar qe ta hap kete teme ketu London_girl se te paskam dhe afer por me fjalen degjenerim nuk nenkuptoj ate nivel qe te shkon mendja ty moj goce,kjo eshte nje terme e madhe e thene nga filozofet rus e cila ka zene vend dhe eshte vertetuar ne cdo shtet qe ka kaluar nje tranzicon si Shqiperia.Postuar mė parė nga london_girl
vend i gabuar per ty hapur nje teme e till ketu
pastah mos shif vetem shqiptaret
se tjeret jane te me digjineruar lal
Pastaj persa i perket asaj qe the per shqipetaret dhe te tjeret,une po te them se te tjeret jane degjeneruar nga zhvillimi dhe e pasura kurse ne degjenerohemi duke kopjuar te tjeret dhe te lutem shtrydhe trurin ,qetesohu dhe na jep nje pergjigje te kendeshme njehere se perndryshe nuk do te pergjigjem me se mu dukeke pak e ceket ti.
Perse Iran Irak e middle East ne pergjithesi nuk jane te zhvilluar ndoshta nga qe..........dhe anasjelltas perse nuk jane te degjeneruar.?
do kisha deshire te pergjigjeje..
OCTAPODI
Ti vete si mendon?
Me duaj 1 here qe te dua 100
E pranoj dhe me pelqen ideja jote Ema dhe flm per diskutimin.Ne filozofi cdo shprehje eshte e pranueshme dhe dhe e drejte per kuptimin e saj por nuk e kam fjalen per nje degjenerimin e pare ne prizem shabllon fare dhe shume te ngushte. Por kjo eshte nje shprehje e vjeter te cilen e mora si baze per te hapur nje teme diskutimi dhe ideja e degjenerimit tek une duke u bazuar tek shprehja ne teresi eshte me teper shmangia e fanatizmit dhe e miopise morale tek njerezit por puetja ime tjeter do jete qe a mendon ti qe njerezit nganjehere duke dashur te shmangin fanatizmin dhe te ingranohen me modernen e marrin shume shpejte dhe Abuzojne me te ?Postuar mė parė nga ema sinani
N.q.se kupton ate lloj degjenerimi, qe jam duke menduar une..........ateher degjenerimi sjell vetem degjenerim, dhe zhvillimi i sjell te dyja.
Faleminderit .
octapodi sic e tha petro na spjego se cfare kupton ti me fjalen degjenerim
i dashur po te jap nje keshill
ik e hap fjalorin shqip per shqip
dhe shif se cfare kuptimi ka fjala degjenerim
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ti qeke i Petro Ninit me duket dhe une kam mbaru gjuhet e huaja dhe me duket se i paskena shetit shkollat . Petro Nini mos e lodh vllain me shkrujt prap por hudhi nji sy pergjigjeve siper e me kthe pergjigje plako.Postuar mė parė nga PETRO NINI LUAR
Nje pyetje kisha une Octapodi cfare kupton ti me llafen degjenerim? Kur te ma thuash do i pergjigjem pyetjes tende.
Bofsh qejf...
Krijoni Kontakt