Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    arkitetkt i ardhshem Maska e klajd
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    23

Studentet Shqipetar Ne Itali

Po e hap kete teme me idene qe te ndihmojme njeri tjetrin per pune dokumentaash ose cfardolloj problemi tjeter qe mud tju shfaqesh gjat qendrimit tuaj kete shtet gjithashtu mund te flitet edhe per ndonje ngjarje feste etj qe e organizuar nga bashkeatdhetaret tone neper itali.

Njoftoj qe me daten 2 prill ne torino do te ket nje mbremje me kenge shqiptare popullore ne te cilen mer pjese edhe Irma Libohova

infoia sassari ,28 zona "porto palazzo" ne teatrin s.giovanni bosco - Torino
    ne oren 20:45

per te prenotuar biletat cel:328 5373139, 333 6633404

Buci_H.T.F Maska e Eri1979
    Anėtarėsuar
    07-05-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    16
    Klajdi Po me vjne vertet keq qe keta *Studentet Tane te mos shkruajne As edhe nje fjale ne kete teme!
    Gjithsesi Une jam nje antar i organiztes Drita qe eshte kryesisht per studentet ne Itali! Dhe Dua qe te lexoj sa me shume Emra ,shenime (vendodhje mosha ,seksi, per cfare studioni ne itli etj etj! Organizata Drita po ben perpjekje per te bashkur te gjithe shqiptaret ne gjithe italine (sidomos Studentet), per te kerkuar te drejtat tona! Eshte nje Nga nismetaret e shume aktiviteteve te ndryshme te bera kryesisht ne Rome dhe po kerkon dhe ne qytete te tjera studente qe kane interes dhe deshire per te Bashkepunur me Ne! Ju Lutem Prezantoni veten tuaj ne kete teme , keshtu qe mund te komunikojme me njeri tjetrin!
    Une jam 25 vjec student ne Torino per Informatike! Perfaqesues i Organizates Drita Ne Torino! Klajdi Te pershendes! (Nuk e di a me mban mend se ne te dy jemi takuar ne fillim sapo kishe ardhur!
    MUND TE MESOSH ME SHUME NAG NJE PIJANEC SESA NGA NJE PREPOTENT! KUSH JEMI??? NGA VIJME???? KU VEMI???? ENIGMA E JETES! ERI1979

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Eri1979 (Buci_H.T.F) iniciative e bukur kjo e Drites kam degju po si gjith gjonat ka per te met ne leter m;nduket.Gjithsesi une jom afer milanos Study Juridik vit 2 jom tani po u desh futja i memo ta lexoj dhe shum pak albanez ktu..ncncnncnncc...dun dru kta se kan menjen ic..

Tema tė Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Pėrurohet Universiteti Europian i Tiranės
    Nga Albo nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrėfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentėt detyrohen tė blejnė libra nga profesorėt e tyre
    Nga StormAngel nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •