pershendetje te gjtih shqiptart ne italidhe te gjith antart e ketij forumi qe ndollen ne itali sigurisht
![]()
pershendetje te gjtih shqiptart ne italidhe te gjith antart e ketij forumi qe ndollen ne itali sigurisht
![]()
Postuar mė parė nga princess
o lela nuk i ke pare vitparistat tek shkolla jone, ..............amon sa ka gallata
nje dite i tha nje vajze shqiptare nje italiani: noi albanesi parlare bene italiano, (nga ana tjeter pinte cigare dhe ja frynte tymin italionit)
nejse do e mesojne edhe ata nje dite italishten.
Iiii ca gallate.....me verte mi...(nejse mendova se ishte tjeter gjo.) Po e shkreta italisht do i fliste atij te shkreti , nejse nejse puna tyre.
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
pershendes te gjith shqipetaret ketu ne itali
dai ragazzi che nn s sta male qui... !!!
1 bacione a tt
PRINCESS
hė ēa u bo me atė muabetin e forumit pėr shqp e padovės?
....po ėshtė e vėrtet ajo qė thojne qė kur tė fryjnė tymin e cigares nė fytyr dmth qė ia ka qefi me e kallanis muhabetin?, apo janė thjesht prralla metropolitane?
nė ēa fakulteti je regjistruar?
Ciao tė gjitheve.
"...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"
Ai muhabet u be dhe mbaroj i dashur LoZar....
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
Olio con mare con questi albanesi moj mamma.
Vieni princess vieni...
ju vit dytistet medemek e piangete fare talianēen eee.
Boll u morėt me thashetheme mer jezitėr ,mir e ka thėn klajd gjithsecili tregon personalitetin e vet me sjelljen e tij.
Nė vend qė tė diskutoni gabimet e tė tjerėve vrisni iēik trunin e vogel ēa keni nai difekt pėr veti e si ta rregjulloni se nga gabimet e te tjereve s'humbim gje po nga ato tonat ...
PS: sa pėr atė punėn e forumit tė Padovės atė s'kena nevojė ta bojm ktu se e bojm live jashtė dyerve tė aulave.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga greendrag : 03-12-2003 mė 06:06
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
kjo puna e tymit me te degjuar e kam qe eshte ashtu siē thu ti , po ne praktike vallaj me kan rastis "NO drog NO duhan per te tjerat aman aman"
Tashi po ja u kuptoj hallin te shkretave pse dukeshin sikur sta varnin ne fillim se nga qė skishin cigare me ma hudh tymin ne surrat
Pėr zotin ke bo kthes mduket s'e shum te qet e te sjellshem te kam pa kohet e fundit. Te shpresojm te kesh dal ne pah ashtu siē je ne te vertete e po qe kshu po vi ene un per nai kafe me pidocchion e mos u trem nga ato qė thot se ai dreq i pagu gjithmon vet kafet e vritesh po ndodhi ndryshe![]()
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
embelsiren per ne fund ...
Ato punet me disqet boji ti mer lal po mos na i nxirr ktu kto gjojna se po ha nai denuncio per te drejtat e autorit![]()
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Sa pyetje kishe mo LoZar...............
tani persa i perket muhabetit te forumit per shqiptaret ne padova jane fjale, nuk e di a do te realizohet nje gje e tille.
ne shqiptaret si gjithmon kemi llafe dhe fare vepra.
persa i perket te dytes pergjigjen ta ka dhene greeni.
ndersa ne cilin fakultet jam..........smund ta them dot .....
Kam dhe una disa pyetje per ty: ku jeton? ke vite ne Itali? me ēfar merresh?![]()
piano o uomo......
nuk shava njeri .......thjesht dhashe mendimin tim per ēka shoh e degjoj, ok?
pastaj askush esht perfekt, te gjithe bejme gabime ............
![]()
T.V.T.T.T.B![]()
Krijoni Kontakt